Zamların ardı arkası kesilmiyor! Toplu taşımaya bir zam da Çanakkale'de: Yüzde 75

Zamların ardı arkası kesilmiyor! Toplu taşımaya bir zam da Çanakkale'de: Yüzde 75

Zamlar yine peş peşe gelmeye devam ediyor! Akaryakıta yapılan zamların Çanakkale'de toplu taşımaya kallavi zam yapıldı! Zam oranı yüzde 75 olarak belirlendi. O tarihten itibaren geçerli olacak! İşte zamlı toplu taşıma fiyatları...

Çanakkale'de akaryakıt zamları sonrasında toplu taşıma ücretlerine de yansıyan yeni bir zam kararı alındı. Bu zam oranı yüzde 75 olarak belirlendi ve yakın bir tarihte yürürlüğe girecek. İşte güncel ve zamlı toplu taşıma fiyatları...

EYLÜL AYI TOPLANTISINDA ZAM KARARI

5.jpg

Çanakkale Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısında toplu taşıma ücretlerine yönelik bir zam kararı aldı. Oy çokluğuyla kabul edilen bu karar, toplu taşıma ücretleri yüzde 41 ile yüzde 75 arasında arttırıldı.

TAM ÜCRET 17 LİRA OLDU

4.jpg

Şehir içi, Güzelyalı, Dardanos ve Çınarlı bölgelerinde tam yolcu ücreti yüzde 41,67'lik bir artışla 12 TL'den 17 TL'ye yükseldi. Aynı hatlardaki öğrenci yolcu ücreti ise yüzde 66,67 oranında bir artışla 6 TL'den 10 TL'ye çıkarıldı.

YÜZDE 75 ZAM

bjk-8793-1.jpg​​​​​​​

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) kampüs içi yolcu ücreti de yüzde 75'lik bir zamla 2 TL'den 3.50 TL'ye yükseltildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN