Zemin katlarda yaşayanlar bu gece uyumasın! Elektrik fırtınası ile birlikte vuracak: Felaket için geri sayım başladı

Zemin katlarda yaşayanlar bu gece uyumasın! Elektrik fırtınası ile birlikte vuracak: Felaket için geri sayım başladı

Felaket fena halde geliyorum diyor. Zemin katta yaşayan binlerce vatandaş bu gece uyku yüzü görmeyecek. Kıyamet sahnelerini aratmayacak anlar yaşanacak. Herkes tir tir titriyor. İşte tüm detaylar…

Başkent Ankara ve çevresinde yaşayan milyonlarca kişi güne felaket ile başlayacak. Gecenin karanlığı elektrik fırtınası ile aydınlanacak. Uzmanlar gece yaşanacak fırtına için felaket uyarısında bulundu. Herkes önlemini alsın. İşte tüm detaylar…

BAŞKENT FELAKETE UYANACAK


Meteoroloji tarafından yapılan uyarılar yakından takip edilirken uzmanlar Başkent Ankara ve çevre iller için uyarılarını peş peşe sıraladı. Akşam ve gece saatlerinde yaşanacak elektrik fırtınası için tüm Ankara harekete geçti. Hava Forum tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda bazı ilçelerde su baskını riskinin bulunduğu da belirtildi. Son yıllarda değişen havalar vatandaşları da tedirgin ediyor. Ankara ve çevre illerde kırmızı alarm verilirken vatandaşların da dikkatli ve tedbirli olması gerektiğinin altı çizildi. Güncel hava durumu detaylarını Twitter hesabı üzerinden paylaşan Hava Forum Ankara ve çevre iller için şu açıklamalarda bulundu:


“Başkent Ankara ve çevre illerde yerel olarak bu akşam/gece saatlerinde elektrik fırtınası bekliyoruz. Bazı ilçelerde su baskınları da yaşanabilir.”

elektrik-firtinasi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN