Zihinsel engelli kızını öldürüp intihar eden babanın bıraktığı not ortaya çıktı: Ölürsem kızıma kim bakacak? Ortada kalır

Zihinsel engelli kızını öldürüp intihar eden babanın bıraktığı not ortaya çıktı: Ölürsem kızıma kim bakacak? Ortada kalır

Engelli kızı Gülgün Aytekin’i öldürüp sonra da intihar eden Yaşar Aytekin’in (80) vasiyeti ortaya çıktı. 5 çocuğu olan babanın miras paylaşımı yaptığı vasiyetteki “Ölürsem kızıma kim bakacak? Ortada kalır.” cümleleri dikkat çekti.

Trabzon’da engelli kızı Gülgün Aytekin’i (52) öldüren sonra da intihar eden Yaşar Aytekin'in (80), vasiyet bıraktığı ortaya çıktı.

Evde Yaşar Aytekin ve zihinsel engelli kızı Gülgün Aytekin’i kanlar içinde bulan aile üyelerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi.

Yapılan incelemede Yaşar Aytekin’in tabancayla kızını başından vurarak öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdiği anlaşıldı. Savcılık incelemesi sonrası baba ve kızının cansız bedenleri, otopsi için Tıp Kurumu’na gönderildi. Otopsinin ardından baba ve kızın cenazesi, Gümüşhane’nin Zigana köyü Maruflu Mahallesi’nde toprağa verildi.

ggggg.jpg

VASİYET BIRAKMIŞ

Soruşturma sürerken, yurt dışından emekli olan 5 çocuk babası Yaşar Aytekin’in olaydan önce yazdığı vasiyet ortaya çıktı.

Çocukları arasında birikimi olan para, ev, arsa ve arabasının kime kalacağını vasiyet eden Aytekin’in imzasının da olduğu yazıda “Ben ölürsem kızıma kim bakacak? Ortada kalır. Birbirinize sahip çıkın; sizleri çok seviyorum. Hakkınızı helal edin.” yazdığı görüldü.

ppppp.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN