Hababam Sınıfı Tatilde ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Tatilde nerede çekildi?

Hababam Sınıfı Tatilde ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Tatilde nerede çekildi?

Hababam Sınıfı Tatilde filmi güldürmeye devam ediyor. Hababam Sınıfı serisinin 4. filmi usta oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Filmin yapımcılığını Arzu Film üstlenmişti. Peki Türk sinemasının efsane filmlerinden Hababam Sınıfı Tatilde ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Tatilde nerede çekildi? İşte detaylar…

Hababam Sınıfı Tatilde filmi yıllardır Türk sinemasının kült filmleri arasında yer almakta. Çamlıca Lisesi'ne yeni gelen kız öğrencilerin yaşadığı serüvenleri konu alan film Halit Akçatepe'nin olmadığı Kemal Sunal'ın oynadığı son filmdir. Peki Hababam Sınıfı Tatilde nerede çekildi? Hababam Sınıfı Tatilde ne zaman çekildi? Konunun ayrıntıları haberimizde…

HABABAM SINIFI TATİLDE NE ZAMAN VE NEREDE ÇEKİLDİ?

Serinin 4. filmi olan Hababam Sınıfı Tatilde, 1976 senesinde çekimlerine başlanmış ve 177 senesinde sevenleri ile buluşmuştur. Film toplamda 78 dakika sürmektedir ve yapımcılığını Arzu Film üstlenmektedir.

Film esnasında Çamlıca Lisesi adını taşıyan okul gerçek hayatta Validebağ Korusu'nda bulunan Adile Sultan Kasrıdır. Filmin orman sahneleri ise Belgrad Ormanı'nda çekilmiştir.

FİLMİN KONUSU

Paragöz okul müdürü daha fazla para kazanmak için okula kayıt olmak isteyen kız öğrencileri kabul eder. Bu 4 kız Hababam Sınıfı'na gönderilir fakat kısa sürede Hababam Sınıfı'nın yaramazlıklarına ayak uydurmayı başaran kızlar, erkeklere savaş açar. Erkeklerin kurduğu tuzaklara devamlı aldanan kızlar, başlarına geleceklerini tahmin edemedikleri çin erkekler içinden bir ajan bulmayı akıl eder ve bu ajan Kemal Sunal olur. Okuldan kaçmak için kamp hikayesini uydurarak Badi Ekrem'i kandıran haylazlar, maç dönüşü Mahmut Hoca'nın onları beklediğini görürler. Mahmut Hoca'nın bu defa cezası diğer cezalardan farklı olacaktır. Mahmut Hoca bu defa tüm Hababam Sınıfını izcilik kampına gönderecektir.



OYUNCULARI

Hababam Sınıfı Tatilde filminin oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Adile Naşit, Münir Özkul ve Şener Şen gibi usta oyuncular yer almaktadır.

Münir Özkul – Kel Mahmut
Kemal Sunal – İnek Şaban
Adile Naşit – Hafize Ana
Şener Şen – Badi Ekrem
Avni Yalçın – Edebiyat Hocası Avni
Feridun Şavlı – Domdom Ali
Ahmet Arıman – Hayta İsmail
Sevda Aktolga – Sevda
Ayşen Gruda – Ayşe
Muharrem Gürses – Okul müdürü
Ayben Erman – Sevtap
Teoman Ayık – Öğrenci
Filiz Bozkurt – Filiz
Sevtap Erdemli – Sevtap
Ergin Orbey – Hüseyin Şevki Topuz
Cem Gürdap – Tulum Hayri
Ertuğrul Bilda – Külyutmaz
Talat Dumanlı – Sıtkı Hoca
Hayri Karabey – Rıza Hoca
Ali Yalaz – 317 Şeref (Mahmut Hoca'nın eski öğrencisi iş adamı)
Hakkı Karadayı – Veysel Efendi
Sıtkı Akçatepe – Paşa Nuri

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN