'Hababam Sınıfı'nın 'Müdürü' Muharrem Gürses'in oğlu da ünlü bir oyuncuymuş

'Hababam Sınıfı'nın 'Müdürü' Muharrem Gürses'in oğlu da ünlü bir oyuncuymuş

Bir döneme damga vuran Hababam Sınıfı film serisinde müdür karakterini canlandıran Muharrem Gürses'in oğlu da onun gibi ünlü bir oyuncu.

Türk filmleri arasında efsaneleşen Hababam Sınıfı'nın film serisinde paragöz okul müdürünü canlandıran Muharrem Gürses'in oğlu ünlü bir oyuncu çıktı.

dfhdfhdfhdfhdfh.jpg

Son olarak Seksenler dizisi ile ekrana gelen ve sonrasında geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Atilla Arcan, Muharrem Gürses'in öz oğlu. İkilinin pek bilinmeyen bu yakınlığı duyanları şaşırtıyor.

ssertggj-001.jpg

Öte yandan, Ah Polis Olsam, Sudan Sebepler ve Prenses Perfinya gibi dizilerde rol olan ve kariyerine birçok başarılı yapım sığdıran Atilla Arcan 2012 yılında Seksenler dizisinde Belediye Başkanı'nı canlandırdı. Arcan, 2015 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN