Hafik Belediye Başkanı Çuhadaroğlu Erdoğan'ın resmini yırtarken görüntülendi

Hafik Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını yırtarken çekilen güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde MHP'den ihraç edilen, Sivas’ın Hafik ilçesi Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu’nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ajandada bulunan fotoğrafını yırtarken çekilen güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

MHP yönetiminin önceki açıklamalarında, “Partinin ilke ve prensiplerine aykırı tutum ve davranışları nedeniyle” ihraç edildiğini duyurduğu Çuhadaroğlu'nun Erdoğan'ın fotoğraflarını yırtarken kaydedilen görüntüleri çıktı.

Büyük Sivas Haber’in haberine göre, Selahattin Çuhadaroğlu, sekreteryasına gelen ajandadan Erdoğan'ın fotoğraflarını yırtıp attı.

Milli Görüş kökenli olan Selahattin Çuhadaroğlu, daha önce Saadet Partisi’nin ilçe başkanlığı ve belediye başkan adaylığı gibi süreçlerde bulunmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir