1 çocukları olan Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinden ani karar! Kimse beklemiyordu

1 çocukları olan Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinden ani karar! Kimse beklemiyordu

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'den beklenmeyen bir karar çıktı. Türkiye'nin sevilen çifti çocukları Kurt Efe'yi de alıp başka bir ülkeye taşınıyor. Nedenini duyanlar 'abi bu nasıl Milliyetçilik' yorumları yaptı. Bakın Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti neden ülkeyi terk ediyor?

Sürekli 'boşanacaklar' haberleriyle konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti ülkeyi terk etmeye karar verdiler. Kurt Efe isminde bir çocukları olan çiftin neden bu kararı aldıkları da çok şaşırttı. Ünlü oyuncunun hayranları haberi duyunca yorum yağmuruna tuttu. Peki çift bu kararı neden aldı? İşte detaylar

kivanc.jpg

LONDRA'YA YERLEŞECEKLER

Serenay Sarıkaya ile Aile dizisi ile tekrardan ekranlara dönen Kıvanç Tatlıtuğ, dizi setinde yaşadıklarından dolayı 'boşanma' haberleriyle gündemden düşmüyor. Çift haberlerin asılsız olduğunu açıkladı. Tüm bunlar yaşanırken, eşi Başak Dizer ile bir karar alan Kıvanç Tatlıtuğ, Londra'ya yerleşmeye karar verdi.

kurtefe.jpg

KURT EFE İÇİN GİDİYORLAR

2 yaşındaki çocukları Kurt Efe'nin eğitimi için Londra'ya yerleşecek olan çift sosyal medyada gündem oldu. Yorum yağmuruna tutulan çift için 'Bu nasıl Milliyetçilik' gibi yorumlar yapıldı. İkili henüz bir açıklama yaptı. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN