1 yılda 40 kilo! Cennet Mahallesi Oynak Balina şimdi levrek oldu: Bunu yaparak bakın nasıl zayıflamış

1 yılda 40 kilo! Cennet Mahallesi Oynak Balina şimdi levrek oldu: Bunu yaparak bakın nasıl zayıflamış

Bir dönemin en çok izlenen televizyon dizilerinden biri olan Cennet Mahallesi oyuncularıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Bu kez de Cennet Mahallesi dizisinde “oynak balina” lakabıyla bilinen o ünlü oyuncu verdiği kilolarla gündem oldu. Bir ayda 40 kilo veren oyuncunun sırrı ise merak konusu oldu. Bunu yaparak bakın nasıl zayıflamış…

Cennet Mahallesi dizisinde “oynak balina” karakteri ile geniş bir izleyici kitlesinin beğenisi toplayan ünlü oyuncu Şeyla Halis, verdiği kilolarla magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncunun inanılmaz değişimi görenleri şaşkına çevirirken zayıflama sırrı ise merak konusu oldu. İşte ünlü oyuncunun zayıflama hikayesi…

yeni-proje-18.jpg

1 YIL İÇİNDE TAM 40 KİLO

A Haber'de yer alan habere göre, Cennet Mahallesi'nin unutulmaz oyuncuları arasında yer alan Şeyla Halis, bu dizide de fazla kilolarıyla biliyor hatta bu yüzden dizide “oynak balina” lakabıyla tanınıyordu. Lakin ünlü oyuncunun son zamanlardaki değişimi görenleri resmen şaşkına çevirdi.

Zayıflama yolculuğundan söz eden Halis, disiplin, kararlılık ve pozitif yaklaşımın oldukça önemli olduğunu ve bunları bırakmadan başarıya ulaştığını aktardı. 46 yaşındaki başarılı oyuncu bir yıl içinde tam 40 kilo vererek büyük bir değişim yaşadı.

Abur cubur, düzensiz beslenme ve aşırı yeme alışkanlığından dolayı hızlı kilo aldığını söyleyen oyuncu, daha sonra sağlıklı bir yaşam tarzına geçiş yaparak hem özgüvenini kazanmak hem de kilo vermek adına yeni adımlar attığını paylaştı.

yeni-proje-17.jpg

KİLO VERME DÜRECİNİ MUTLU HALE GETİRDİ

Alakalı bazı paylaşımlarda bulunan ünlü oyuncu, ölüm orucu gibi aşırı yöntemlere başvurmadan, kilo kaybını mutlu bir süreç haline getirerek ve kilo verdikçe kendini ödüllendirmeyi tercih ederek fazla kilolarından kurtulduğunu açıkladı. Öte yandan yeme alışkanlığını düzene sokarak doğru zamanda ve uygun miktarlarda besinler tüketerek zayıfladığını söyledi.

yeni-proje-20.jpg

Yalnızca fiziksel sağlığını değil ruhsal halini, mutluluğunu da ön plana koyduğunu söyleyen Halis, bedenine uygun beslenmeyi tercih ettiğini ve gereksiz yasaklardan kaçındığını söyledi. Tüm bunların yanı sıra spora da özen gösterdiğini, düzenli yürüyüş ve yüzme gibi aktiviteleri yaptığını bu sayede de stresi azaltarak kilo verme sürecini daha keyifli hale getirdiğini paylaştı.

yeni-proje-21.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN