1 yıllık evli Müge Anlı'dan hastalık itirafı! Meğer herkesten saklamış

1 yıllık evli Müge Anlı'dan hastalık itirafı! Meğer herkesten saklamış

Müge Anlı'dan şaşırtan hastalık itirafı geldi. Şinasi Yüzbaşıoğlu ile mutlu bir evlilik yaşayan Anlı, yıllardır sakladığı hastalığını sevenleri ile paylaştı. Anlı'nın hastalığını duyan inanamadı.

ATV ekranlarında yıllardır program sunan Müge Anlı, canlı yayında hastalığını açıkladı. Özel hayatıyla son dönemlerde gündemden düşmeyen Anlı'nın hastalığını duyanlar dua etti.

Geçen yıllarda Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı'dan herkesi üzen itiraf geldi. Uzun yıllardır hasta olduğu ortaya çıkan Anlı, yaşadıklarını canlı yayında açıkladı.

mugeanli.jpg

MÜGE ANLI HASTALIĞINI AÇIKLADI

Ünlü isim hasta olduğunu ve bunu uzun bir süredir bunu herkesten sakladığını açıkladı. İzleyicilerinin şaşkın bakışları arasında rahatsızlığıyla ile ilgili bilgi veren Müge Anlı, sebebini söylerken stüdyodaki konukları tarafından alkışlandı.

anli.jpg

DUYANLAR DUA ETTİ

Anlı, ciğerinde leke oluştuğunu söyleyerek yıllardır gizlediği hastalığını açıkladı. Duyanlar ise geçmiş olsun dileklerini iletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN