13 yaşında oğlu vardı! Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgim'den kahreden açıklama!

13 yaşında oğlu vardı! Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgim'den kahreden açıklama!

Ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan ile 2006 yılında nikah masasına oturan ancak 2018 yılında Erdoğan'dan boşanan ünlü oyuncu Belçim Bilgin, hayranlarını duygulandıran açıklamalarda bulundu.

2006 yılında ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan ile dünyaevine giren ve bu evlilikten Rodin Nazım Erdoğan'ı dünyaya getirerek anne olma sevinci yaşayan ancak 2018 yılında Yılmaz Erdoğan'dan boşanan ünlü oyuncu Belçim Bilgin'den gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Geçtiğimiz aylarda Kapadokya'da yaptığı tatilin ardından İstanbul'a dönerken trafik kazası geçiren ve belini inciten, "Roza" adlı filmde 'Fate' karakteriyle setlere geri dönen ünlü oyuncu Belgim Bilgim, tedavi sürecinin devam ettiğini belirtirken hayranlarını duygulandıran açıklamalarda bulundu.

Arnavutköy'deki bir mekanda yılbaşı kutlamasına katılan Belçim Bilgim, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"FELÇ KALABİLİRDİM"

erdo.jpg

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Geçirdiği kaza hakkında konuşan ünlü oyuncu "Biliyorsunuz; Hâlâ iyileşme ve tedavi sürecim devam ediyor. 2022 yılında aklıma çok acılar geliyor. Altı aydır yatıyorum ve hareket edemiyordum ilk başlarda yatakta. Bana doktorum morfin verdi ve bağımlılık yapması korkusuyla kullanmadım. Acıya tahammül etmeye çalıştım. Hayatta hiçbir şey gözüktüğü gibi değil. Sevgiyi hatırlatmak ve birlikte hareket etmenin gücünü hatırlatmak istiyorum. Aile ve sevdiklerimizin değerini hep bilelim. Yatarken hep bunları düşündüm. Bu yılı geride bırakmak benim için güzel olacak. Felç kalabilirdim. Nazar böyle bir şey değildir. Kimsenin böyle kötü düşüncelere sahip olacağını düşünmüyorum" dedi.

Belçim Bilgin: Felç kalabilirdim - Magazin haberleri

"EVLİLİK ÖNEMLİ DEĞİL"

2018 yılında Yılmaz Erdoğan ile evliliğini sonlandıran ve ardından Kanadalı yapımcı Alfredo De Blasio'yle yeni bir birlikteliğe yelken açan Belçim Bilgin, gazetecilerin, "2023'te bir evlilik düşünüyor musunuz?" sorusunu cevapladı.

Ünlü isim, "Partnerim ile çok mutluyuz. Evlilik çok önemli değil, zaten birlikteyiz. Özenle paylaştığımız birlikteliğimizin sürekli devam etmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yılmaz Erdoğan eşi Belçim Erdoğan'dan boşandı mı?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN