15 gün dediler 15 yıl oldu! Yağmur Atacan aşkını haykırdı! “Seninle bir ömür”

15 gün dediler 15 yıl oldu! Yağmur Atacan aşkını haykırdı! “Seninle bir ömür”

Evliliği ile sık sık gündemde yer alan Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan aşkı dolu dizgin devam ediyor. 15 günde boşanırsınız dedikleri çift 15 yılı devirdi. Yağmur Atacan’dan romantik yıldönümü mesajı geldi. Pınar Altuğ'dan yanıt gecikmedi. İşte herkese hayran bırakan o mesaj…

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Meltem karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Altuğ kendisinden 9 yaş küçük Yağmur Atacan ile 2008 yılında dünyaevine girdi. Aralarındaki yaş farkı nedeniyle sık sık gündemde yer alan çift mutlu anlarını paylaşmaktan da asla vazgeçmiyor. Şimdiye kadar birçok kez ayrılık haberi ile gündeme gelen çift 15 evlilik yıldönümlerine romantik bir paylaşım ile kutladı. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşım ile herkese kendisine hayran bırakan Yağmur Atacan’a Pınar Altuğ'dan yanıt gecikmedi. İşte herkese hayran bırakan o mesaj…

SEVGİLERİ ÖMRE BEDEL

Yağmur Atacan 15 evlilik yıldönümünü duygu dolu sözler ile paylaştı. Pınar Altuğ'un bir fotoğrafının altına "Bizim için '15 güne ayrılır' dediler, 15 ay diye düzelttiler, 15 yıl oldu evleneli. 15 ömür olsa inadımızdan değil, sevgimizden mahçup ederiz. Bakıp şu resime, nasıl hak verilmez bana? Neyse biz bir ufak kutlamaya kaçar" sözleriyle aşkını dile getiren Atacan, takipçilerinden de tam not aldı.

yagmur-atacan-post-001.jpg

PINAR'DAN YANIT GECİKMEDİ


Yağmur Atacan'ın paylaşımının üzerine Pınar Altuğ'dan da cevap gecikmedi. Pınar Altuğ eşini etiketleyerek Kalp emojisi ile birlikte eklediği nikah fotoğrafını altına "15 sene... Seninle bir ömür" notunu düştü. Çiftin aşk dolu paylaşımı ise 20 binden fazla beğeni topladı.

pinar-altug-yagmur-atacan-evlilik-yil-donumu-001.jpg

Yağmur Atacan eşinin Instagram'da paylaştığı postun altına “Evet. O şanslı adam ben oluyorum, ta kendisi" notunu düştü. Herkesi kıskandıran aşkları ile gündeme gelen çift 15 yıldır aynı yastığa baş koyuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN