17 Mart reyting sonuçlarında Mahkum ve Camdaki Kız rekabeti

17 Mart reyting sonuçları açıklandı. Perşembe akşamının iki iddialı yapımı Mahkum ve Camdaki Kız geceyi birinci kapatabilmek için kozlarını paylaştı. TİAK'ın açıkladığı reyting sonuçlarına göre iki dizi farklı kategorilerde birincilik koltuğuna oturdu.

Fox TV'nin dikkat çeken dizisi Mahkum ve Kanal D'nin Gülseren budayıcıoğlu'nun aynı isimli kitabından ekrana uyarlanan Camdaki Kız dizisi Perşembe akşamları reytinglerde birinci olabilmek için kıyasıya mücadele etti. TİAK'ın açıkladığı 17 Mart Perşembe reyting sonuçlarına göre, Mahkum ve Camdaki Kız birincilikleri farklı kategorilerde paylaştı.

İŞTE 17 MART PERŞEMBE REYTİNG SONUÇLARI

17-mart-reytin-sonucu.jpg

17 Mart Perşembe akşamı ekranda yayınlanan programların izlenme oranlarının ölçüm sonuçları açıklandı. Reyting sonuçlarına göre; Kanal D dizisi Camdaki Kız, AB Grubu'nda FOX dizisi Mahkum TOTAL ve ABC1 izleyici grubunda birinci oldu.

vlcsnap-2022-03-18-11h32m56s759.png

TOTAL'DE İLK 3

Total'de 1.sırada Fox TV’de yayınlanan “Mahkum” 2. sırada atv’de ekrana gelen “Bir Zamanlar Çukurova”, 3.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.

AB GRUBU'NDA İLK 3

AB'de ise 1.sırada Kanal D’de yayınlanan “Camdaki Kız”, 2.sırada “Mahkum” 3.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.

ABC1 GRUBUNDA İLK 3

ABC1 Grubu izleyici kitlesi ise Perşembe akşamı en fazla Mahkum'u takip etmeyi seçti. Camdaki Kız sıralamda ikinci olurken, Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber listenin 3. sırasında yer aldı.

Gecenin diğer iddialı yapımı Survivor All Star ise TOTAL'de 5. sırada, AB Grubu'nda 4. sırada ABC1'de ise yine 5. sırayı aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN