+18 videosu paylaşan Mehmet Dinçerler "Yok artık" dedirtti! Hadise'den apar topar boşanmıştı

+18 videosu paylaşan Mehmet Dinçerler "Yok artık" dedirtti! Hadise'den apar topar boşanmıştı

Ünlü şarkıcı Hadise ile kısa bir evlilik yaşayan Mehmet Dinçerler yine kısa sürede toparlandı. Yeni bir aşka yelken açan Dinçerler, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Cadılar Bayramı'nda bakın ne yaptı?

4 aylık kısa süren evliliğine son veren Hadise-Mehmet Dinçerler çifti kısa sürede eski hayatlarına döndü. Hadise, cesur kostümlerini giymeye başlarken, Dinçerler, ise yeni bir aşka yelken açmıştı. Dinçerler'in bu hamlesi sonrası yine dikkat çeken bir paylaşım geldi. Cadılar Bayramı için bir video paylaşan Mehmet Dinçerler bakın ne yayınladı?

hadise.jpg

HADİSE'DEN SONRA GECELERE AKMAYA BAŞLADI

Hadise ile boşandıktan sonra Kuveytli model Rawan Bin Hussain'e kalbini kaptıran Mehmet Dinçerler, katıldığı Cadılar Günü'nü partisinden paylaşım yaptı.

116134208-2699308486955996-7331880890696959237-n-2-1.jpg

Yayınladığı videya +18 simgesi koyan Dinçerler'in o paylaşımı olay oldu. Çığlık seslerin geldiği video sosyal medyanın gündemine düştü.

dincerler.jpg

ÇIĞLIK SESLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Dinçerler, paylaştığı videoda şeytan kostümlü birinin elinden tutarak parti mekanına giriş yaptı. Sislerin arasından geçen Dinçerler'in videoda attığı çığlıklar dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN