19 Şubat Cumartesi günlük burç yorumları

19 Şubat Cumartesi günlük burç yorumları

Günlük burç yorumlarında 19 Şubat Cumartesi günü Aslanlara bazı aşk fırsatları gelecek. Aslanlar yeni birileriyle tanışabilir. Teraziler ise bazı maddi sıkıntılar çekecek. Peki diğer burçlarda neler olacak? İşte detaylar...

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Çevrenizdeki bazı insanlara kıyasla bu Cumartesi oldukça rahatlayacaksınız, ancak bu, meşgul olmayacağınız anlamına gelmiyor.

Etrafınızdaki herkese huzur ve sükunet görüntüsü vermeyi tercih ediyorsunuz. Hatta bazı Koçlar bu havayı vermek için biriyle ilgilenmeye başlayacak ama o kişiyle nasıl devam edecekleri konusunda kara kara düşünmek zorunda kalabilirler.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Mevcut eğilim, sizin bir konuda karar mercii olmaya yönlendirecek. Önemli bir gelişmede veya benzeri bir konuda söz sahibi olabilirsiniz.

Bazı Boğalar gelen haberler nedeniyle ne yapacakları konusunda fikirlerini değiştirebilir. Özetle, özellikle başkalarının ihtiyaçları konusunda esnek olmanız gerekecek.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Görünüşe göre bu Cumartesi sağlığınızı ihmal etmek isteyeceğiniz son gün. Saygın bir uzmanla tanışma fırsatınız olabilir.

Bazıları daha genç insanlarla, belki de tavsiyeye ihtiyaç duyan bazı aile üyeleriyle meşgul olacak. Bunun dışında oldukça rahat geçecek bir gün sizi bekliyor.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Görünüşe göre dikkatiniz daha önce önemli olduğunu düşündüğünüz şeylerden diğer faaliyetlere, muhtemelen evinizle ilgili bir şeye kayacak.

Bu Cumartesi sevdiklerinize bakılmasını sağlamaya öncelik vereceksiniz. Ayrıca her türlü etkinliği organize etmek için harika bir gün.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Mevcut eğilim bekar Aslanlar için bazı aşk fırsatları getirecek.

Yeni biriyle tanışma şansınız var ve gerektiğinde konfor alanınızdan çıkmalısınız. Bunun dışında, dinlenmek için biraz zamanınız olduğu rahat bir gün sizi bekliyor.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu Cumartesi gayet iyi bir ruh haliniz var ve bu, çevrenizdekileri de olumlu etkileyecek. Öte yandan, her şeyin istediğiniz kadar hızlı ilerlemediğini görebilir ve bu yüzden bazı meslektaşlarınızla işleri hızlandırmaya çalışabilirsiniz.

Başarılı olup olmayacağınızı görmek ilginç olurdu, özellikle de herkes sizden sabırlı olmanızı isterken.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu Cumartesi ufak tefek maddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz, bu nedenle paranızı neye harcadığınıza dikkat etmelisiniz.

Sizinle sevdikleriniz arasındaki atmosfer oldukça gergin görünüyor, bu da onlardan yardım isteyemeyeceğiniz anlamına geliyor. Bu yüzden yapmak istediğiniz bir masrafı parasızlıktan dolayı ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Mevcut eğilim sizi evde meşgul edecek ve oradaki her türlü sohbete dahil olacaksınız. Sizden özellikle tavsiye istenmiş olabilir veya varlığınız ve hatta paranızla yardım etmeniz gerekebilir.

İlgilenmeniz gereken kişisel sorunlarınız olsa da bir süre ertelemeniz gerekecek gibi görünüyor.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bir ilişkiniz varsa, bu Cumartesi günkü olayların bir sonraki adımda olacakların temelini atacağını fark edebilirsiniz.

Bazı Yaylar kolayca büyülenerek ayakları yerden kesilecekken, diğerleri kendilerini üsluplarının ve ilerleme biçimlerinin doğru olduğuna ikna etmek için biraz zaman harcayacak.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün sözünüzde kısa ve öz olmak ve halihazırda tartıştığınız bir konuda istediğiniz sonucu elde etmek isteyebilirsiniz.

Konudan sapma eğiliminiz olacak ve bu yüzden insanlar size karşı sabrını kaybedebilir. Bunun dışında bugün ev işlerinde de pek verimli olmadığınızı fark edebilirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Görünen o ki hayatınızdaki değişiklikler açısından mevcut eğilim konumunuzun değişmesini iyi veya kötü etkileyecek kadar dinamik.

Ciddi olmamanıza rağmen birisine oldukça arkadaşça davranmış olabilirsiniz ve şimdi ona samimi bir şekilde davranma özgürlüğünüz var. Öte yandan, bunu yaparken başka birinin de dikkatini çekmeye çalışıyor olabilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Mevcut eğilim, beklenmediğiniz bir kişiden kariyerinizle ilgili haberler getirecek. Bu kişinin ne getirdiğine oldukça şaşıracaksınız ama söyleyecekleri her şeyi de dinlemelisiniz.

Bu kişiyle iyi bir ilişki sürdürmeniz gerekir. Bunun dışında tüm Balıklar için oldukça rahat bir gün.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN