2. Sayfa Gülşen Yüksel’in yeri çabuk doluyor! Kimsenin aklına gelmeyecek isim: Duyunca çok şaşıracaksınız

2. Sayfa Gülşen Yüksel’in yeri çabuk doluyor! Kimsenin aklına gelmeyecek isim: Duyunca çok şaşıracaksınız

2. sayfa Gülşen Yüksel’in vedası izleyicileri şaşırttı! Yüksel’in yerine gelecek isim merak konusu oldu! 2. Sayfa Gülşen Yüksel’in yeri çabuk doluyor! O isim kimsenin aklına gelmezdi! Duyunca çok şaşıracaksınız...

18 yıldır izleyicilerle buluşan uzun soluklu program 2. Sayfa’nın sevilen sunucusu Gülşen Yüksel, TV 8 ekranlarına veda etti. TV 8 ekranlarında veda eden Yüksel’in yerine gelecek isim merak konusu oldu.

‘BU EKRANDA KARDEŞİMİ SİZLERE EMANET EDİYORUM’

Gülşen Yüksel, 2. Sayfa programına veda ederken izleyicilere umut dolu bir 2024 dileyerek "2024 hepimize sağlık, mutluluk getirsin. Eksilmeden, çoğaldığınız bir yıl olsun. Yeni başlangıçlarla umut dolu olsun. 2024'e biz de yeni başlangıçlar, yeni projeler, yeni heyecanlarla giriyoruz. 2. Sayfa ekranlara veda ederken; kardeşim Müge 'Aramızda Kalmasın' programı ile sabahlara damga vurmaya devam edecek. Burada beraber olmasak da biz zaten birlikteyiz. Dostluğumuz ölene kadar. Bunu her zaman da söylüyoruz. Bu ekranda kardeşimi sizlere emanet ediyorum. Hoşça kalın...." şeklinde konuştu.

MÜGE DAĞISTANLI’NIN YENİ PARTNERİ KİM OLACAK?

resim-2024-01-02-144504137.png

Yerine gelecek ismi açıklandı. Yapılan açıklamaya göre, 2024'te Müge Dağıstanlı, "Aramızda Kalmasın" programı ile izleyicilerle buluşacak ve yeni partneri gazeteci Ali Eyüboğlu olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN