2024 yılında evlenecek burçlar açıklandı! Düğün dernek vakti geldi: Çeyizinizi hazırlayın...

2024 yılında evlenecek burçlar açıklandı! Düğün dernek vakti geldi: Çeyizinizi hazırlayın...

Astrologlar tarafından 2024 yılında evlenecek 4 burç açıklandı! Bir yılı daha geride bırakırken, yeni yılda neler olacağına dair öngörüler paylaşıldı. Paylaşılan 4 burç arasında yer alanlar çeyizini hazırlasın. Yaza düğün var...

Yeni yıl için burç tahminleri gelmeye başladı. Astrologlar tarafından yapılan açıklamalara göre, yeni yılda evlenme ihtimali en büyük olan 4 burç açıklandı. Şimdiden çeyiz hazırlığınızı yapın uyarısı geldi.

134816877-kocburcu1.jpg

KOÇ BURCU (21 Mart - 20 Nisan)

Yeni yıla sayılı günler kala son zamanlarda yaşanan ateşli günler Koç'u evliliğe götürüyor. Maceraperest ve öncü olan Koçlalr, evlilik döneminden geçiyor olabilir. Yeni yılda hayatında cesur adımlar atarak yeni sorumlulukların altına girme ihtimali paylaşıldı. Yüksek enerjisiyle birlikte, 2024 yılıkca Koç burcu bir yaz evliliği düşünebilir.

134923643-bogaburcu1.jpg

BOĞA BURCU (20 Nisan - 20 Mayıs)

2024 yılının en şanslı burçlarından birisi olacak Boğalar, hem para hem de aşk yönünden aradığını sonunda bulacak. Ayakları nihayet yere basan Boğa, yeni yılı bir evlilikle taçlandırma ihtimali en yüksek burçlar arasında yerini aldı. İstikrarlı ve bağlılık arzusuz yüksek olan Boğalar, kalıcı bağlantılar oluşturma yolunda ilerleyecek.

134943909-teraziburcu.jpg

TERAZİ BURCU (23 Eylül - 22 Ekim)

Dengenin ve uyumun bekçisi haline gelen Terazi'nin yıllardır gülmeyen yüzü 2024 yılında gülecek. Aradığı aşkı yakın zamanda bulan Terazi'nin evliliği de oldukça yakın görülüyor. Zarif aurasıyla birlikte, oldukça dikkat çeken Terazi, partnerini bir kelime bile etmeden evlilik düşüncesine sokabilir. Aşk gezegeni olarak bilinen Venüs tarafından yönetilerek, romantik ve duygusal yönleriyle bilinirler. Yeni yılda evlilik adayları arasında en kuvvetlilerden birisi de Terazi burcu oluyor.

135000831-balikburcu.jpg

BALIK BURCU (18 Şubat - 20 Mart)

Derin suların aşkı kapsamında, Balık burcunu mutlu edecek bir yıl geliyor. 2024 yılında Balıklar evlilik için hazırlığını yapsın. Düğün dernek çanları bu kez Balıklar için çalıyor. Sezgisel ve şefkatli olan Balıklar, kopmayacak derin bağlar ile bağlandığı kişiyle kutsal bir evlilik bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN