24 gün sonra ikinci acı... Zafer Algöz: 65 yıllık aşıklar cennette buluştular

24 gün sonra ikinci acı... Zafer Algöz: 65 yıllık aşıklar cennette buluştular

Zafer Algöz annesi Güner Algöz'ün vefatından 24 gün sonra ikinci büyük acıyla sarsıldı. Ünlü oyuncunun babası Cevdet Algöz yaşamını yitirdi. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Algöz, "65 yıllık aşıklar cennette buluştular" ifadesini kullandı.

Zafer Algöz'ün annesi Güner Algöz (83) 9 Mart'ta hayatını kaybetmişti. Burhaniye'de son yolculuğuna uğurlanan Güner Algöz, Burhaniye Koca Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Geriş Mezarlığına defnedilmişti.

zafer-algoz-2.jpg

Ünlü oyuncunun annesinin vefatından 24 gün sonra babası Cevdet Algöz de hayatını kaybetti.

Cevdet Algöz'ün cenazesi yarın (4 Nisan) öğle namazına müteakiben Balıkesir Burhaniye Koca Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Geriş Mezarlığına defnedilecek.

24 GÜN SONRA AYNI ACI

Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Algöz şu ifadeleri kullandı:

"Başımız sağ olsun…Sevgili Annemiz’in ardından 24 gün sonra Babamız Cevdet Algöz'ü de kaybettik… 65 yıllık aşıklar cennette buluştular…Cekko Babamızı 4 Nisan Perşembe öğle namazını müteakiben Balıkesir Burhaniye Koca Camii'nden uğurlayacağız; Geriş kabristanında defnedeceğiz. Sevenlerinin başı sağ olsun. Rabbim mekanını cennet eylesin."

zafer-algoz.png

CAN YILMAZ'DAN TAZİYE MESAJI

Zafer Algöz’ün yakın dostu Can Yılmaz acı haberi sosyal medya sayfasından “Sevgili Zafer Algöz abimizin, 24 gün önce vefat eden annesinin ardından bu gece de babası (Cevdet amcamız) vefat etti. Yaşadığı acının tarifsiz olduğunu hissedebiliyorum. Zafer abimize ve ailenize başsağlığı diliyor, bu zor günlerin üstesinden gelebilmeniz için güç ve sabır temenni ediyorum. Mekanları Cennet olsun. Allah rahmet eylesin” mesajıyla paylaştı.

can-yilmaz.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN