25 Mart reyting sonuçlarında Arka Sokaklar, Müge Anlı ve Survivor All Star yarıştı

25 Mart Cuma akşamı reyting sonuçları açıklandı. Cuma akşamlarının klasik polisiye dizisi Arka Sokaklar, rakipleri Yalnız Kurt, Kaderimin Oyunu gibi yapımlarla mücadele etti. İşte 25 Mart reyting sonuçları... Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Survivor All Star reyting listesinde hangi kategoriden ilk üç sıralamaya girdi. İşte detaylar...

25 Mart Cuma akşamı televizyonda ekrana gelen dizi ve yarışmaların reyting sonuçları açıklandı. TOTAL izleyici, AB Grubu ve ABC1'de üç farklı program birinci oldu.

Açıklanan reyting sonuçlarına göre; Total'de birinci sırada Kanal D dizisi 'Arka Sokaklar' ikinci 'Survivor All Star', üçüncü ise 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' yer aldı.

AB grubunda birinci Show TV’de yayınlanan 'Aziz' dizisi, ikinci sırada 'Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber' üçüncü sırada 'Survivor All Star' yer aldı.

25-mart.jpg

ABC1''de ise birinci sırada Survivor All Star, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber, üçüncü sırada ise Aziz yer aldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert atv'yi dördüncü yaptı.

Cuma gecelerinin diğer yapımları Yalnız Kurt (atv) Total'de yedinci AB grubunda dördüncü ABC1'de 10. sırada yer aldı. Kaderimin Oyunu (Star TV) ise Total, AB ve ABC1'de dokuzuncu sırada yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN