29 Haziran'da günün kazananları ve kaybedenleri kimler olacak? İşte en net burç yorumları...

29 Haziran'da günün kazananları ve kaybedenleri kimler olacak? İşte en net burç yorumları...

29 Haziran Çarşamba burç yorumlarında neler var? Birileri tehlikelerin etrafında dolanırken birilerinin anlayış katsayıları yükselirken, kimileri de tatil planları yapıyor, bazıları da içgüdüleri ile hareket ediyor, kimileri de doğru insanı bulmanın bir bedeli olduğunu öğrenecek, işiniz başınızdan aşkınken başkaları tarafından da zorlanacaksınız. İşte günün kazananları ve kaybedenleri...

KOÇ : TEHLİKENİN ETRAFINDA GEZİNİYORSUNUZ

Bu çarşamba arzularınızı güçlü bir şekilde ifade ediyor gibisiniz ve başkalarının bundan ne anladığı umurunuzda bile değil.

Son derece cilveli ve tutkulusunuz. Dürtüleriniz sizi geri dönüşü zor bir yola sokacaktır. Tehlikenin civarında gezdiğiniz bugünden sonra sevdikleriniz için değişiklikler yapmaya hazırlanın.

BOĞA : ANLAYIŞ KATSAYINIZ ARTIYOR

Bu çarşamba, anlaşamadığınız veya birlikteyken mutlu olmadığınız bir kişinin duygularını anlayabileceğiniz bir gün. Bu kişi partneriniz de olabilir.

Anlayış katsayınız artar ve olduğundan daha az önyargıyla kendinizi başka birinin yerine koyabilirsiniz.

İKİZLER : TATİL PLANI YAPMAK İÇİN İYİ BİR GÜN

Bu aslında bir tür tatil planı yapmak için harika bir zaman. Hatta belki bir adım ileri giderek rezervasyon yaptırmayı düşünebilirsiniz.

Sınırlamalarınız konusunda gerçekçisiniz, yani aşırı harcama yapmayabilirsiniz, ancak aynı zamanda gerçekten iyi pazarlık yapacak kadar yaratıcı ve beceriklisiniz. Öğleden sonra, yurt dışından gelen bazı haberler zaten bildiğiniz bir şeyi doğrulayabilir.

29-burc-yorumlari.jpg

YENGEÇ : BAZEN İÇGÜDÜLERİNİZLE HAREKET ETMELİSİNİZ

Mevcut eğilim, tamamen acele kararlar almak ve ardından sonuçlardan ders almakla ilgili olacak, bu nedenle kendinizi iç güdüsel eylemlerden gerçekten alıkoyamazsınız.

Öte yandan, beklentileriniz konusunda çok esneksiniz. Halletmeniz gereken bazı çalışmalardaki aksaklıklar nedeniyle onları tekrar yoluna koymaya çalışmaktan ve diğerlerinin önünde kendinizi bu konuda haklı çıkarmaktan korkmayacaksınız.

ASLAN : HEM VERİMLİ HEM DE YOĞUN BİR GÜN GEÇİRECEKSİNİZ

Öyle yoğun bir gün sizi bekliyor ki kısa bir mola verme şansınız bile olmayabilir. Ancak, her şeye rağmen önünüzde verimli bir gün var.

Dahil olmak istediğiniz yeni bir girişim söz konusu olabilir, ancak gerekli yeterliliğe sahip olmadığınızı düşündüğünüzden biraz endişelisiniz. Dışarı çıkın, endişeleriniz hakkında insanlarla konuşun ve şansınızı deneyin.

29-burclar.jpg

BAŞAK : ŞİKAYET EDİYORSUNUZ AMA EN HEVESLİ SİZSİNİZ

Bu çarşamba, etrafınız coşkulu insanlarla çevrili olmadığından ve tüm yükü taşımanız gerektiğinden şikâyet ediyor olabilirsiniz.

Ancak kendi davranışınıza daha yakından incelerseniz, en hevesli kişinin siz olmadığınızı da görebilirsiniz. Başkalarından büyük beklentileriniz olabilir, ancak önce sizin yeteri kadar hevesli olmanız gerekiyor. En azından diğerlerini havaya sokacak kadar.

TERAZİ : DOĞRU İNSANI BULMANIN BELLİ BİR BEDELİ DE VARDIR

Bu çarşamba iyi haber şu ki, bugün yaptığınız işte sizi destekleyecek doğru insanları bulacaksınız, ancak bu muhtemelen ödemeye pek istekli olmadığınız bir bedelle gelecek.

Dikkatinizi de vermeniz, hatta pek iyi olmadığınız bir aktiviteyi tamamlamak için kendinize meydan okumanız gerekecek.

burc3.jpg

AKREP : SİZİN İŞİNİZ BAŞINIZDAN AŞMIŞKEN BAŞKALALRI DA SİZİ ZORLAYACAK

Mevcut eğilim, belki de siz kendi problemlerinizle boğuşurken, başkası için ekstra bir şeyler yapmanız için sizi zorlayacak.

Bazı sınırlamalardan uzaklaşarak olayları daha derin bir düzeyde anlamaya teşvik edilirsiniz. Aşk günün önemli bir parçası olabilir.

YAY : YAPTIĞINIZ HER ŞEYDE EĞLENCE ARIYORSUNUZ

Yaptığınız her şeyde eğlence arıyor gibi göründüğünüz için bugün çok iyi bir odak noktanız yok. Ve internet parmaklarınızın ucundayken, söylenecek başka bir şey var mı?

Neyse ki, akşama doğru, bir arkadaşınızın bir projesi veya yakın zamanda yaptığı bir şey dikkatinizi çekecek. Bu konuda daha fazla bilgi edinmek ve belki de iştirak etmek ilginizi çekecek.

OĞLAK : BUGÜN ÇOK CESURSUNUZ AMAN BİRAZ DİKKAT ETMEKTE DE FAYDA VAR

Bu çarşamba kendinizi çok cesur hissedeceksiniz, bu nedenle hassas veya tartışmalı konulara veya her ikisine birden aktif olarak katılmanız muhtemel.

Yakınlarınızın önyargılarını yıkmak için bu ihtiyacı hissediyorsunuz ve bu tür konuları, tercihen bir gün içinde yapmak için tamamen sahipleniyorsunuz. Biraz şansla bazı ilginç tartışmalar başlatabilir ve bazı insanları aydınlatabilirsiniz.

burclar-29.jpg

KOVA : PARTNERİNİZLE BAŞINIZ DERDE GİREBİLİR

Bu çarşamba günü işleri halletmek için çok istekli görünüyorsunuz. O kadar heveslisiniz ki verdiğiniz eski sözleri tamamen görmezden gelmeye isteklisiniz.

Bu, elbette, başınızı özellikle partnerinizle belaya sokabileceğiniz anlamına gelebilir. Ayrıca bu kadar aceleniz olması bazı önemli detayları gözden kaçırmanız anlamına da gelebilir.

BALIK : SAKIN REHAVETE KAPILMAYIN

Son zamanlarda sezgilerinize çok fazla güveniyorsunuz ve görünüşe göre bu çarşamba bir tür efsaneyi yıkmak için burada.

İşler harika gidiyor gibi görünüyor, olağan dışı hiçbir şey olmuyor, ancak tam da bu beklenmedik zamanda rehavete kapılarak bir hata yapabilir, belki de bu yüzden ters bir yorum yapabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN