3 metrelik yılanı gördü, kaçmak yerine bakın ne yaptı? Elazığlı adamın o görüntüleri herkesi şaşkına çevirdi

3 metrelik yılanı gördü, kaçmak yerine bakın ne yaptı? Elazığlı adamın o görüntüleri herkesi şaşkına çevirdi

Elazığ'da 3 metrelik yılan gören adam o anları anlattı. Korkutucu büyüklükteki yılandan kaçmak yerine yaptıkları viral oldu. Elazığlı adamın o anları herkesi şaşırtmayı başardı. İşte anlattıkları...

Elazığ'da 3 metrelik bir yılan gören vatandaş, yaşadıklarını anlattı. Bahçesinde gördüğü yılanla yaşadığı o anlar yüzleri gülümsetti. Milyonları şaşkına çeviren olayda, bakın adam kaçmak yerine ne yaptı?

KAÇMAK YERİNE KONUŞTU

Elazığ'nın Kürdemlik köyünde bir vatandaş bahçesinde 3 metrelik yılan gördü. Devasa yılan karşısında Elazığlı adam kaçmak yerine yılanla konuşmaya çalıştı. Yılanla konuştuğu anları cep telefonu kamerasına kaydeden o vatandaş, tüm Türkiye'nin yüzünü gülümseten anlar yaşattı.

20240304aw154538-1.jpg

GÜLÜMSETEN ANLAR

Sosyal medyada viral olan anlarda Elazığlı vatandaş, "Sen nereye gidersin, tabii ora senin yerindir, dostumun dostu gidir, kepçeci Ahmet onu ortaya çıkardı, nereye ula nereye zoppo” şeklinde konuşması gülümsetti. Kısa bir sürenin ardından ortadan kaybolan yılandan geriye gülümseten anlar kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN