30'lu yumurta indirimi çok konuşulacak! Tarım Kredi market indirimde devleşti: O güne kadar en ucuz fiyata en büyük yumurtayı satacak!

30'lu yumurta indirimi çok konuşulacak! Tarım Kredi market indirimde devleşti: O güne kadar en ucuz fiyata en büyük yumurtayı satacak!

İndirimli ürünlerinin Tarım ve Market tarafından yapılan açıklamaya göre indirim uygulanacak ürünler ve fiyatları belli oldu gelin haberin detaylarına beraber bakalım.

Her zaman olduğu gibi şimdide düzenli olarak ürünlerin indirimine dair bilgi vermeye devam eden Tarım Kredi Market, bu yılın gelmesiyle de beraber uygulamış oldukları kampanyaları vatandaşlara haber etmeye devam etmektedir. Bu bağlamda Tarım Kredi Market tarafında yapılan açıklamalara göre indirimli olarak raflarda yer alacak olan ilk ürünün 30’lu yumurtaların olduğunu ve raflarda öyle bulunarak yeni müşterileri ile buluşturulacağı yer aldı. Gelin bahsi geçen indirimin detaylarını kesinli kazandı.indirim

İNDİRİMLİ YUMURTA TARIM KREDİ MARKET

Tarım Kredi Market’in yaptığı açıklamalar ile birlikte yayınladıkları indirimin bulunduğu listeye göre 58,90 Türk Lirası olarak raflarda yerini alacak olan 30’lu yumurtaların başta geldiğini görmekteyiz. Bu yumurtaya uygulanan indirim uygulaması geçtiğimiz birkaç gün öncesinde başladı ve bir gün öncesine kadar devam etmekteydi. Yapılan indirim ile alakalı Tarım Kredi Market’in resmi sosyal medya hesabından paylaşılan post ile “Tarım Kredi Kooperatif Market’te, 5-8 ocak günleri arasında indirimli ürünler fırsatını kaçırmayn!” sözleri yer aldı.

TARIM KREDİ MARKET TARAFINDAN UYGULANAN İNDİRİMLERİ GÖRELİM

Yapılan ve yukarıda da bahsettiğimiz yumurta indiriminin yanı sıra,5-8 ocak günleri arasında market raflarında yer alması planlanan öteki ürünlerde yerlerini aldı buna göre yayınlanan listeye göre  TMO kırmızı mercimek 1 kg 21 TL, TK ısıl işlem görmüş dana kangal sucuk 180 gram 28,90 TL, TK dana macar salam 250 gram 26,90 TL, TK tam yağlı süzme peynir 460 gram 29,90 TL ve Sütaş tost peyniri 600 gram 77,90 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak. yumurtapeynirpeynirsalamsucukmercimek

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN