3'lü ilişki rezaleti Esra Ezmeci'i çıldırttı! Bakın 3 kadınla neler yapmış? "Böyle iğrençlik görülmedi"

3'lü ilişki rezaleti Esra Ezmeci'i çıldırttı! Bakın 3 kadınla neler yapmış? "Böyle iğrençlik görülmedi"

Psikolog Esra Ezmeci'ye gelen ilişki itirafı ağızları açıkta bıraktı. Cinsel içerikli mesajları sosyal medya hesabından yayınlana Ezmeci, kendisine gelen ilişki itirafı karşısında bakın ne cevap verdi? 1 gecede 3 kadınla..

Cinsel içerikli paylaşımları ile gündemden düşmeyen Psikolog Esra Ezmeci, kendisine gelen mesajları yayınlamaya devam ediyor. Her paylaşımı şaşırtan Ezmeci'ye bu kez bir erkek tarafından ilişki itirafı geldi. 3 kadınla beraber olan adam bakın nasıl bir yardım istedi?

1446966.jpg

ESRA EZMECİ'YE HAMİLELİK SORUSU

İlişki terapistliği yapan Psikolog Esra Ezmeci, kitapları ve paylaşımlarıyla kısa sürede 5 milyona yakın takipçiye sahip olurken, FOX TV'de Fulya Öztürk'ün boşalttığı koltuğa da oturdu. Karşı Karşıya programını sunan Ezmeci, sosyal medya hesabından da ilişki uzmanlığı yapmaya devam ediyor.

1462542.jpg

MESAJLAR AĞIZLARI AÇIKTA BIRAKIYOR

Her yaş grubundan kendisine gelen soruları yanıtlayan Esra Ezmeci'ye çok sayıda cinsel içerikli mesajlar geliyor. İtirafların yanı sıra yardım da isteyen takipçilerinin attıkları mesajlar ağızları açıkta bırakacak cinsten.

esraezmeci.jpg

İLİŞKİ İTİRAFI ESRA EZMECİ'Yİ SİNİRLENDİRDİ

Bir erkek takipçisi 3 kadınla beraber olduğunu söyleyerek Esra Ezmeci'den yardım istedi. Ezmeci'ye "Aynı gün 3 kadınla birlikte oldum. 2'si hamile kalmış sizce ne yapmalıyım?" sorusunu sordu. Ezmeci ise, "Artık korunmadan kimseyle birlikte olmayın, tek eşliliğe yönelelim. Yaptığınız hataların sonuçlarına katlanın. Sorumluluk almanız gerekiyorsa alın" tepkisini verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN