4 ay önce baba olan Nihat Doğan canlı yayında Bülent Ersoy'u hedef aldı! Diva'ya verdi veriştirdi!

4 ay önce baba olan Nihat Doğan canlı yayında Bülent Ersoy'u hedef aldı! Diva'ya verdi veriştirdi!

Ocak ayında oğlu Badıkan'ın dünyaya gelmesiyle baba olma sevinci yaşayan ünlü türkücü Nihat Doğan, canlı yayında 'Diva' lakalplı ünlü sanatçı Bülent Ersoy'u hedef aldı. Diva'nın Doğan'ın açıklamalarına vereceği yanıt şimdiden merak konusu oldu.

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Arzu Doğan ile Ağustos ayında dünyaevine giren, geçtiğimiz aylarda ise oğlu Badıkan'ın dünyaya gelmesiyle baba olma sevinci yaşayan ünlü türkücü Nihat Doğan, canı yayında Bülent Ersoy'u hedef aldı. Doğan'ın açıklamaları sonrasında Bülent Ersoy'un vereceği yanıt merak konusu oldu.

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan '2. Sayfa' adlı magazin programına katılarak Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayan Nihat Doğan, canlı yayında Bülent Ersoy'a verdi veriştirdi. Nihat Doğan'ın açıklamaları sonrasında gözler Bülent Ersoy'a çevrildi. Diva'nın Doğan'a vereceği yanıt merak konusu oldu.

"ÇOK KIRGINIM"

Bülent Ersoy'a kırgın olduğunu açıklayan Nihat Doğan, "5'i bir yerde'yi duydu o gün bugün ortada yok halamız. Arkadaşlar halamızı kaybettik. Oğlum halasını kaybetmiş. Çok kırgınım. Ya ben senin et acını paylaştım halacım. Senin için et için ağladım ya. 'Acın acındır sana en yakın zamanda eti yedireceğim hem de but yedireceğim' dedim. Baş başa geldik ağladık, et yüzünden ağlayan bir Bülent Ersoy'u gördüm. O ağlayınca ben de ağladım. 'Ah yıllardır hasret kaldık butlara' diyor. Yedirdim de eti" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN