4 çeker aracına güvendi ikiye bölündü! Kar küreme aracını sollayan Subaru'nun kazası kamerada

Trafik kazasında kar küreme aracıyla çarpışan Subaru resmen ikiye bölündü. Hızla ilerleyen Subaru ters şeride girince olanlar oldu. İşte kaza anı kameralara bu şekilde yansıdı...

BURAK ÖZTOPRAK

Subaru ile kar küreme aracı karlı yolda kafa kafaya girdi. Ters şeride giren Subaru hatasını ikiye bölünerek ödedi. Önündeki aracı sollamak isterken, kar küreme aracıyla çarpıştı. İşte o anlar...

HATALI SOLLAMA PAHALIYA PATLADI

New York'ta meydana gelen bir trafik kazasında, bir Subaru WRX aracı, kontrolünü kaybederek kar temizleme aracı olan bir pulluklu kamyonla çarpıştı ve sonucunda araç ikiye bölündü. New York Eyaleti Ulaştırma Bakanlığı, bu kazayı diğer sürücülere karlı yollarda araç kullanımı konusunda bir uyarı olarak paylaştı. Kazada, WRX'in büyük bir sondaj makinesinin yanından geçmeye çalıştığı ancak karşıdan gelen kar temizleme aracıyla çarpıştığı bildirildi.

1.jpeg

KAR TEMİZLEME ARACIYLA KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Kar temizleme aracının araç kamerasından alınan görüntülerde, WRX'in kar temizleme aracına çarpması ve ardından enkazın yola saçılması yer aldı. Kazada, WRX'in arka kısmının büyük ölçüde hasar gördüğü, ön yarısının ise neredeyse tamamen ayrıldığı görüldü. Şaşırtıcı bir şekilde, bu feci kazada kimse yaralanmadı.

Kazayla ilgili olarak, dört tekerlekten çekişin kaygan yollarda hızlanmaya yardımcı olabileceği, ancak durma yeteneğine katkıda bulunamayacağı vurgulandı. Araçların dört tekerlekten çekişli olmasının yanı sıra, yavaşlatma işleminde frenden başka bir etken olmadığı belirtildi. Bu nedenle, kötü hava koşullarında sürücülerin ekstra dikkatli olmaları gerektiği hatırlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN