4 yıldır birliktelerdi! Seren Serengil- Mustafa Tohma ilişkisinde ihanet detayı! Sert sözler! 'Beni evli bir kadınla aldattı...'

4 yıldır birliktelerdi! Seren Serengil- Mustafa Tohma ilişkisinde ihanet detayı! Sert sözler! 'Beni evli bir kadınla aldattı...'

Geçtiğimiz aylarda 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programından ayrılarak adından söz ettiren Seren Serengil, 4 yıldır beraber olduğu sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın kendisini evli ve çocuklu bir kadınla aldattığını açıklayarak Tohma'dan ayrıldığını duyurdu.

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni magazin programı 'Söylemezsem Olmaz'dan geçtiğimiz aylarda ayrılan Seren Serengil, 4 yıldır birliktelik yaşadığı Mustafa Rahman Tohma'nın kendisine ihanet ettiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Seren Serengil, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen depremlerde annesi Suna Tohma'yı kaybeden erkek arkadaşı Mustafa Rahman Tohma'nın evli bir kadınla kendisini aldattığını açıkladı.

Seren Serengil ve Mustafa Tohma ayrıldı! Cinsel ilişki detayı gözlerden kaçmadı

4 YILLIK İLİŞKİ SONA ERDİ

Instagram hesabından bir canlı yayın açan Seren Serengil, 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisinin evli bir kadınla kendisine ihanet ettiğini açıkladı. Serengil ayrıca Tohma ile birlikte olan kadının evli ve çocuklu olduğunu hatta kadının eşinin de durumdan haberi olunca kendisini aradığını vurgulayarak şunları söyledi:

"Numarayı aradım ve bir kadın açtı. Bana deprem için bağış topladıklarını ve Mustafa Bey'den yardım istediklerini söyledi. Ben sorular sorunca adını söylemek istemedi ve telefonu yüzüme kapattı.

EVLİ BİR KADINLA GÖRÜŞÜYOR

Gördüğüm lüzum üzerine Mustafa Rahman Tohma ile olan ilişkimi bitirme kararı almış bulunuyorum. Mustafa ile 24 saat beraberdik ama şüphelendim ve telefon kayıtlarını istedim. 2 aydır evli bir kadınla görüşüyormuş, kendisini ihaneti reddediyor.

Hiç beklemediğim bir yerden geldiği için üzüldüm. Tohma'nın beni fiziki olarak aldattığını düşünmüyorum. Benim için flörtleşmek ve kırıştırmak aldatmadır. Evli bir kadın sonuçta... Mustafa 'ben asla seni aldatmadım' diyor. Tohma bana yalan söyledi. Karşımda daha fazla küçülmesine izin vermedim. Bana bunu anlatamaz, ben bunu anlamam"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN