40 yıllık dost Teoman-Şebnem Ferah'tan evlilik kararı! Kimse beklemiyordu

40 yıllık dost Teoman-Şebnem Ferah'tan evlilik kararı! Kimse beklemiyordu

Ünlü şarkıcılar Teoman ve Şebnem Ferah'tan herkesi şaşırtan bir itiraf geldi. Dostlukları kimi zaman aşk yaşıyorlar diye lanse edilsede ikiliden yıllar sonra ağızları açıkta bırakan bir yorum geldi. Teoman'ın yaptığı yorum sonrasında "Evleniyorlar mı?" yorumları yağdı. İşte Teoman'dan dostu Şebnem Ferah için şaşırtan itiraf.

Türkiye'nin en başarılı sanatçıları arasında yer Şebnem Ferah ve Teoman hakkında kafaları karıştıran bir açıklama geldi. Dostlukları eski dönemlere dayanan ikiliden yıllar sonra şoke eden bir itiraf geldi. Bakın Teoman dostu Şebnem Ferah hakkında hangi itirafta bulundu?

teomansebnemm.jpg

TEOMAN- ŞEBNEM FERAH İKİLİSİ HAKKINDA BOMBA İDDİA

Yıllardır haklarında çıkan aşk dedikoduları ile gündemden düşmeyen Teoman ve Şebnem Ferah, yine aşk iddiası ile gündeme geldi.

fhdckfbxsae-2kr.jpg

Her fırsatta yakın dost olduklarını dile getiren ikili geleceğe yönelik de açık kapı bırakmayı ihmal etmedi. Şebnem Ferah'ın yıllar önce yaptığı bir açıklama tekrardan sosyal medyanın gündemine düştü.

yillarin-dostlugu-hakkinda-ilk-itirafi-teoman-yapti-meger-sebnem-ferahla-8.jpg

ŞEBNEM FERAH'IN YILLAR ÖNCE YAPTIĞI AÇIKLAMASI GÜNDEME GELDİ

Ferah, Teoman'a ilişkin kendisine yöneltilen bir soru karşısında, "Neredeyse beraber büyüdük. Aramızdaki dostluk zaman zaman farklı algılanmış olabilir.

41a0a1b3d1c9fb633f01adc88857d106.jpg

Biz de farklı duygular hissetmiş olabiliriz birbirimize. Şu an arkadaşız. Ama geçmişte ne olduğu, ya da gelecekte neler olacağı konusundaki düşüncelerimiz bize özel" cevabını vermişti.

teoman.jpg

TEOMAN'DAN ŞEBNEM FERAH İTİRAFI

Teoman'a yıllar sonra bu açıklama tekrardan hatırlatılınca Teoman'dan kafaları karıştıran bir yanıt geldi. Aşk dedikoduları ile anılan ikilinin evlilik yorumu herkesi şaşırttı.

a96c0a6474cfa8d77d36f34b521e19cd.jpg

Teoman kendisine yöneltilen Şebnem Ferah sorusuna, "Teoman "Her zaman arkadaştık. Arada konuşuyoruz, yaşlanınca evlenir birbirimize bakarız diye" yorum yaptı. Bu itiraf sonrasında ikil hakkında evlenecekler mi? yorumları yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN