48 yaşındaki Müge Anlı 3. kez nikah masasına oturuyor! Müstakbel kocası bakın kim?

48 yaşındaki Müge Anlı 3. kez nikah masasına oturuyor! Müstakbel kocası bakın kim?

Son dönemlerde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Müge Anlı, canlı yayında herkesi şoke eden bir haber paylaştı. Anlı, uzun süredir adı aşk dedikodularına karışan Sinan Akçıl haberleri hakkında herkesi ters köşe yaptı. Yayında evlenme haberini veren Anlı bakın kiminle evleniyor?

Türkiye'nin en çok izlenen kadın sunucuları arasında yer alan Müge Anlı, yıllardır gündüz kuşağı programı ile kayıp ve cinayet dosyalarını işliyor. Yaptığı yayınlar ile gündemden düşmeyen Müge Anlı'dan herkesi şaşkınlığa uğratan haber geldi. Geçtiğimiz günlerde adı şarkıcı Sinan Akçıl ile dedikodulara karışan Anlı, evlenme haberini yayında verdi. Bakın Müge Anlı gönlünü kime kaptırdı?

mugeanli.jpg

MÜGE ANLI'DAN HERKESİ ŞOKE EDEN GELİŞME

Son dönemlerde işinin yanı sıra özel hayatı ile de gündemden düşmeyen 48 yaşındaki Müge Anlı, bu defa canlı yayında kayıp haberi değil kendi özel hayatıyla ilgili bir gelişme paylaştı. Anlı hakkında çıkan aşk dedikodularına ilişkin herkesi şoke eden bir açıklamada bulundu. İlk evliliğini Burhan Akdağ ile yapan Anlı anlaşmazlıklardan dolayı boşanmış ama tekrardan Akdağ ile nikah masasına oturmuştu. Anlaşamayan çift bu defa bir araya gelmemek üzere boşanmıştı. Aynı eşiyle iki defa nikah masasına oturan Anlı, yıllar sonra tekrardan evlenme kararı aldı. Canlı yayında evleneceğini açıklayan Anlı bakın kiminle evleniyor?

icek.jpg

Başarılı oyuncu canlı yayında evleneceği haberini verdi. Anlı, İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıkladı. İşte gündeme bomba gibi düşen evlilik hakkında Müge Anlı'nın açıklamaları.

anlimuge.jpg

"MÜSAKBEL DAMADINIZIN ADI ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU"

"Bugün kendimle ilgili bir haber vereceğim. Aslında cuma günü verecektim bu haberi ama ne yazık ki, o kadar yalan yanlış haberler çıkıyor ki. Ben zaten hiçbirine cevap vermem. Hiç muhatap almıyorum kimseyi kendime. Siz beni izliyorsunuz, kötü yazanlara söylüyorum yazıyorsunuz. Sizi okumuyorum!

Cuma günü vermeyi düşünüyordum bu haberi ama bugün vermeyi daha uygun gördüm. Sevgili dostlar beni yıllarca evinizde misafir etmekle kalmadınız, ailenizin bir ferdi olarak da kabul ettiniz. Bu yüzden de kendimle ilgili sizleri de çok mutlu edecek bir haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim.

Herkes evleniyor çok abartacak bir şey yok bence ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istedim. Müstakbel damadınızın adını da açıklayayım. O mu, bu mu, şu mu olmasın. Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de dua edeceğinize eminim. "

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN