Müge Anlı gelin kınasını yaktı! İşte gelin adayı Müge Anlı'nın o görüntüleri

Müge Anlı gelin kınasını yaktı! İşte gelin adayı Müge Anlı'nın o görüntüleri

Ünlü sunucu Müge Anlı, programında herkesi şoke eden bir gelişmeyi sevenleri ile paylaştı. Son zamanlarda hakkında çıkan aşk dedikodularına cevap vermeyen Anlı, evlilik müjdesiyle her şeye son noktayı koydu. Yayında İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlilik kararı aldığını belirten Anlı'nın elindeki kına da dikkatlerden kaçmadı. İşte o detay.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aydınlattığı cinayetlerle gündemden düşmeyen başarılı sunucu Müge Anlı, bu defa işi ile değil özel hayatıyla gündeme geldi. Özel hayatını genelde kameralardan uzak yaşayan Anlı, evlilik kararını canlı yayında sevenleri ile paylaştı. 3. defa nikah masasına oturacak olan Anlı, İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenme kararı aldı. Yayında heyecanı gözlerinden okunan Anlı'nın elindeki kınalar da dikkatlerden kaçmadı. İşte o görüntüler.

mugeanli3.jpg

EVLENME KARARI ALAN MÜGE ANLI DUA İSTEDİ

Programında evlenme kararı ile herkesi şoke eden Anlı, Sinan Akçıl'la hakkında çıkan aşk dedikodularına da son noktayı koydu. Yazılan haberleri ciddiye almadığını ifade eden Anlı, "Herkes evleniyor çok abartacak bir şey yok bence" diyerek sevenlerinden aldığı evlenme karardan dolayı dua istedi. Anlı sözlerine şöyle devam etti:

" Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istedim. Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de edeceğinize eminim."

aktas.jpg

MÜGE ANLI KINASINI YAPTI

Tüm bu yaşananlar magazin gündemine bomba gibi düşerken sosyal medyada da en çok konuşulan ve aratılan isimler arasında müstakbel eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu oldu. Müge Anlı yayında evlilik kararını paylaşırken elindeki kınalar da gözden kaçmadı. İddialara göre Anlı aile arasında kına gecesi düzenledi. Henüz kına gecesi hakkında bir açıklama yapmayan Anlı'nın düğün tarihi ise merak konusu oldu.

İşte Müge Anlı'nın kınalı elleri...

mugeg.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN