5 tane çeyrek altını olan kuyumcuya koşsun! Evinizde değil elinizde olacak: Gören herkes bayılıyor...

5 tane çeyrek altını olan kuyumcuya koşsun! Evinizde değil elinizde olacak: Gören herkes bayılıyor...

Yatırım yapmak isteyen çoğu kişinin ilk tercihi altın almak oluyor. Lakin bazıları ise aldıkları bu altın kenarda tutmak yerine aynı zamanda takı olarak da kullanmak istiyor. Bu kapsamda 5 tane çeyrek altını olan kuyumcuya koşabilir. Artık yastığınızın altında değil bileğinizde taşıyabileceksiniz. Bu modele herkes bayılacak…

Çeyrek altın biriktiren ve bu altınları takı olarak değerlendirmek isteyen kişiler kuyumculara giderek alternatif seçenekleri araştırıyor. Geçtiğimiz yıllarda moda olan çeyrek altınla yapılan örgü bileklikler yerini şimdi de yepyeni bir takıya bırakıyor. En Son Haber’de yer alan habere göre özellikle de 5 çeyrek altını olanlar yeni çıkan çiçek motifini tercih ediyor. İşte kuyumcuların yeni takı tasarımları…

yeni-proje-10.jpg

ÇEYREKLERİNİZİ ARTIK VÜCUDUNUZDA TAŞIYACAKSINIZ

Altın, hem güvenli bir yatırım aracı olarak kullanılırken hem de takı takmayı sevenlerin en çok tercih ettiği madenler arasındadır. Hem şık hem lüks hem de statü sembolü olarak görülen altın aksesuarlar yıllardır özellikle de bazı kültürlerde yerini hiç kaybetmemiştir. Genellikle işlenmiş farklı şekillere bürünmüş altın takılar satılırken artık insanlar ellerindeki çeyrek altınları da takı haline getirebiliyor. Özellikle de son zamanların modası haline gelen çeyrekten yapılma bileklikler ve kolyeler her geçen gün popülerliğini arttırıyor.

yeni-proje-11.jpg

5 ÇEYREĞİ OLAN KOLYE YAPTIRIYOR

Geçtiğimiz yıllarda çeyrek altınla örgü bileklik oldukça moda olmuştu. Hatta düğünlerde çeyrek altını tek başına takmak yerine bileklik halinde takmak da popülerleşmişti. Şimdi ise çeyrek altınların sayısı arttıkça yeni modeller ortaya çıkmaya başladı. Bu kapsamda son zamanlarda kadınların favorisi 5 çeyrek ile yapılan çiçek kolye oldu. Adeta de görüntüsü veren 5 in birleşiminden oluşan bu kolye çeklerin fiyatına işçilik ücreti de eklenerek yaptırılıyor.

yeni-proje-12.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN