51’lik Defne Samyeli için Çinliler seferber oldu! Her yerini inceleyecekler

51’lik Defne Samyeli için Çinliler seferber oldu! Her yerini inceleyecekler

Güzelliği dillere destan Defne Samyeli bu kez Çin’de gündem oldu! 51 yaşındaki Samyeli’nin güzelliği Çin’e kadar ulaştı! Çinliler Samyeli’nin her yerini incelemek için seferber oldu!

Çin’in önde gelen üniversitelerinden Xiamen Üniversitesi, genetik bilimi alanındaki çalışmalarına devam ederken, dünya genelindeki genetik kökenler ve cilt gençliği konularına odaklanmış bir grup araştırmacı tarafından yürütülen önemli bir araştırma başlattı. Araştırma çeşitli ülkelerden örneklerle genetik ve cilt konularını incelemeyi amaçlıyor. Bu bağlamda Türkiye’den ünlü isimlerden Defne Samyeli'nin cildi, Xiamen Üniversitesi'nin genetik bilimi çalışmaları çerçevesinde incelenecek.

4 BİN KİŞİYE KONFERANS VERECEK

t25-defne-samyelinin-herkesi-760.jpg

Üniversitenin daveti üzerine önümüzdeki aylarda Pekin'e gitmeye hazırlanan Defne Samyeli, genetik ve cilt gençliği üzerine çalışan araştırmacılarla bir araya geleceği önemli bir toplantıya katılacak. Ayrıca Samyeli, yaklaşık 4 bin kişiye hitap ederek bir konferans verecek.

“ORTADOĞU’DAN İLGİ GÖSTERİLMESİNE ALIŞKINIM AMA...”

defne-samyelinin-cildi-cinde-arastirma-konusu-oldu.jpg

Konuyla ilgili olarak Defne Samyeli, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Gerçekten çok şaşkınım. Bize Orta Doğu’dan ilgi gösterilmesine alışığım ama Uzak Doğu’dan beni takip eden, hatta araştıran böyle bir kadronun olduğunu bilmek ve bir konferansta beni dinlemeye bu kadar çok kişinin geleceğini öğrenmek bana büyük bir sürpriz oldu. Elbette çok sevinçle karşıladığım bir sürpriz. Dünyanın neresinde olursa olsun tutkuyla ilgilendiğim konularda böyle kalabalıkların önüne çıkıp konuşmak benim için büyük mutluluk”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN