6 yaşındayken 'Dünyanın en güzel kızı' seçilmişti! Siz bir de şimdiki halini görün! Bir bakan gözünü alamıyor!

6 yaşındayken 'Dünyanın en güzel kızı' seçilmişti! Siz bir de şimdiki halini görün! Bir bakan gözünü alamıyor!

Tüm dünyanın yakından tanıdığı Thylane Blondeau 6 yaşındayken "Dünyanın en güzel kızı" unvanını almıştı. Şimdilerde 22 yaşında olan Thylane Blondeau güzelliğiyle görenleri büyülüyor. Noel tatilini fırsata çeviren ünlü isim kendini serin sulara attı. Tatil pozlarıyla adeta nefes kesti...

Dünyanın en güzel kızı olarak bilinen ve ilk olarak dört yaşındayken defileye çıkan, sonrasında 6 yaşında Vogue dergisine poz veren veren ve ‘dünyanın en güzel kızı’ lakabıyla bilinen Thylane Blondeau, şimdilerde 22 yaşında.Thylane Blondeau, babası eski futbolcu Patrick Blondeau, annesi ise oyuncu Véronika Loubry'dur.

covul.jpg

Instagram da hatırı sayılır bir takipçi sayısına sahip olan Blondeau, podyumların tozunu attırıyor. Instagram hesabında da hatırı sayılır bir takipçi sayısına sahip olan Blondeau, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor. Fransız asıllı model Thylane Blondeau, son olarak Noel tatilinde görüntülendi. Tüm günü plajda geçiren ünlü model, plajda fit vücudunu sergiledi.

makdnd.jpg

15 yıl önce ‘dünyanın en güzel kızı' olarak tanıtılan Fransız model, 2018 yılında henüz 18 yaşına gelmeden ‘Haven May’ adında bir marka kurmuştu. Blondeaui 10 yaşındayken Vogue Paris’e cinsellik çağrışımlı verdiği tartışmalı pozla gündeme gelmişti. 16 yaşındayken L'Oréal’in marka temsilcisi olmuştu.

majd.jpg

manken.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN