6 yıl aradan sonra beyazperdeye geri dönmüştü! Nuri Bilge Ceylan kötü haberi resmen duyurdu!

6 yıl aradan sonra beyazperdeye geri dönmüştü! Nuri Bilge Ceylan kötü haberi resmen duyurdu!

Son dönemde Zeki Demirkubuz ile yaşadığı tartışma ile magazin gündemine bomba gibi düşen usta yönetmen Nuri Bilge Ceylan, kötü haberi resmen duyurdu.

Geçtiğimiz aralık ayında eski dostu Zeki Demirkubuz ile yaşadığı tartışma ile gündeme gelen Nuri Bilge Ceylan'dan kötü haber geldi. Son olarak Kuru Otlar Üstüne adlı filmiyle hayranlarıyla buluşan usta yönetmenin açıklamaları hayranlarında büyük şaşkınlık yarattı.

29 Eylül'de vizyona giren, 'Kuru Otlar Üstüne' filmiyle 6 yıl aradan sonra hayranlarıyla buluşan Nuri Bilge Ceylan, hayranlarına kötü haberi verdi.

20. Akbank Kısa Film Festivali'ne onur konuğu olarak katılan Nuri Bilge Ceylan, sanatseverlerin sorularını yanıtladı. Yönetmenliği bırakabileceğine dair sinyaller veren usta yönetmen herkesi şaşırtan açıklamalara imza attı.

Gelecek adına herhangi bir projesi olmadığını açıklayan usta yönetmen, yönetmenliği bırakabileceğini açıklayarak şunları söyledi:

"Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Çekmecesinde bir sürü projesi olan yönetmenlerden hiçbir zaman olamadım. Çünkü bir film yapmak insanı değiştiriyor. Mesela iki tane projem olsa, birinciyi çektiğim zaman öyle bir pozisyona geliyorum ki ikinciyi çekmeyi istemez bir halde oluyorum. Dolayısıyla duygularıma bırakıyorum, bekliyorum, kitap okuyorum, geziyorum sonra kendiliğinden bir şey yavaş yavaş hakimiyet kuruyor üzerimde. Film çekmek için onu bekliyorum. Belki de artık hiç film çekmem, bilmiyorum. Proje bazlı film çeken biri değilim. Bu aralar fotoğrafla uğraşıyorum, daha çok hoşuma gidiyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN