6 yıl önce evlenen Sarp Apak'tan şaşırtan itiraf! Karısı için bakın ne dedi?

6 yıl önce evlenen Sarp Apak'tan şaşırtan itiraf! Karısı için bakın ne dedi?

2017 yılında Bengisu Uzunöz ile nikah masasına oturan oyuncu Sarp Apak'tan şaşırtan bir itiraf geldi. Evliliği hakkında konulan Apak'ın o itirafını duyan kulaklarına inanamadı.

Avrupa Yakası dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Sarp Apak, uzun süredir ekranlarda görünmüyordu. 2017 yılında Bengisu Uzunöz'le evlenen Apak'tan 6 yıl sonra şaşırtan bir itiraf geldi. Eşi hakkına bakın ne dedi?

sarp-apak.jpg

SARP APAK'TAN EVLİLİK İTİRAFI

Bengisu Apak ile mutlu bir evlilik yaşayan oyuncu Sarp Apak'ın bu evlilikten Güney isminde bir çocuğu olmuştu. 2107 yılında evlenen ünlü oyuncu aile yaşantısını gözlerden uzak yaşarken, muhabirlere verdiği bir röportajda şaşırtan bir yorum yaptı.

apak.jpg

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Evliliği hakkında ilginç detaylar veren Sarp Apak, evde hanımcı olduğunu ifade etti. Apak'ın bu açıklaması sosyal medyada çok konuşulurken herkese de hanımcılığı önerdi.

sarpapak1.jpg

"HANIMCIYIM"

Evde karısının sözünün geçtiğini söyleyen Sarp Apak, "Şov yapmıyorum, bildiğiniz hanımcıyım. Bundan da hiç gocunmuyorum. Bizim evde de böyleydi. Babam çok mutludur mesela, kafası hep rahat! Huzur için tüm erkeklere hanımcılığı tavsiye ediyorum.” dedi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN