Kate Winslet'tan duygulandıran hareket: Yaşam ünitesine bağlı çocuk için bağış yaptı

Kate Winslet'tan duygulandıran hareket: Yaşam ünitesine bağlı çocuk için bağış yaptı

Dünyaca ünlü oyuncu Kate Winslet, 12 yaşında cerebral palsy hastası kızı olan bir annenin açtığı bağış kampanyasına 17 bin pound bağış yaptı. Anne, bağış kampanyasında, gelecek yıl faturalarının yükseleceği konusunda uyarıldığını ve tutarın 17 bin pound olduğunu söylemiş, kızının yaşam ünitesine bağlı olması sebebiyle elektriğe ihtiyaç duyduklarını vurgulamıştı.

İskoçya'da Clackmannanshire Belediyesi yetkilileri enerji faturalarının gelecek yıl 6 bin 500’den 17 bin pounda yükselebileceği konusunda cerebral palsy hastası kızı olan Carolynne Hunter’ı (49) uyarınca, çaresiz anne kızının yaşam destek ünitesi için gerekli elektrik dahil tüm faturaları ödeyebilmek için internet üzerinden bağış kampanyası başlattı.

Ünlü İngiliz film yıldızı Kate Winslet, annenin açtığı bağış kampanyasına gelecek yılki faturalarının toplam tutarı olan 17 bin pound bağış yaptı.

1-003.jpg

İngiliz medya organı Daily Mail’e açıklama yapan anne, bağışı öğrenince göz yaşlarına boğulduğunu ve inanamadığını belirtti.

YAŞAM DESTEK ÜNİTESİ İÇİN ELEKTRİK GEREKLİ

Hunter, belediyeye ait evde 4 çocuğuyla birlikte yaşadığını ve bu yıl toplamda 6500 poundluk elektrik ve doğal gaz faturası ödediğini ancak yetkililerinin enerji krizi sebebiyle kendisini uyardığını ve gelecek yıl faturalarının 17 bin pounda yükseleceğini öğrenince bağış kampanyasını başlattığını ifade etti. Anne Hunter, cerebral palsy hastası kızının yaşam destek ünitesi için elektriğe ihtiyacı olduğunu, ayrıca evi sıcak tutmak için sürekli doğal gaz kullanmak zorunda olduğunu vurguladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN