Ünlü isimden Demet Akalın hakkında olay yaratacak açıklama: "Öfkeliyim adını bile anmak istemiyorum, hayatımı mahvetti"

Ünlü isimden Demet Akalın hakkında olay yaratacak açıklama: "Öfkeliyim adını bile anmak istemiyorum, hayatımı mahvetti"

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, geçtiğimiz yıl kendisi hakkında "ben onu uyarmıştım" açıklamasında bulunan ünlü şarkıcı Demet Akalın'a sert sözlerle yüklendi. Demet Akalın'ın Saraçoğlu'nun açıklamalarına vereceği yanıt ise merak konusu oldu...

Aslı Bilimler ile evli olan ünlü şarkıcı Deha Bilimler ile geçtiğimiz Ocak ayında 'yasak aşk' yaşadığı öne sürülen ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, o dönem kendisi hakkında "iki tarafı da uyarmıştım. Daha çok hanım tarafını uyardım" açıklamasında bulunan ünlü şarkıcı Demet Akalın'a sert sözlerle yüklendi.

YouTube'da yayınlanan Katarsis programına katılarak Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sorularını yanıtlayan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, geçen yıl "ben onu uyarmıştım" açıklamasıyla kendisini hedef alan ünlü şarkıcı Demet Akalın'a sert bir dille yanıt verdi.

Adı metres olmuştu! Gülşah Saraçoğlu gözyaşları içinde itiraf etti! ''Neden bunları yaşıyorum''

DEMET AKALIN'A YÜKLENDİ

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile şarkıcı Demet Akalın'ın arası, magazin gündemine damgasını vuran "Gülşah Saraçoğlu - Deha Bilimlier aşkı" iddiası nedeniyle açılmıştı. Deha Bilimlier'in, eşi Aslı Bilimlier'i, kendisini dinlemeye gelen Gülşah Saraçoğlu ile aldattığı iddia edilmişti. Bilimlier, Saraçoğlu ile yakınlaştıkları iddiasını reddederken eşinden de özür dilemişti. 39 yaşındaki şarkıcı, o gece yaşananlarla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Eşine âşık bir adamım. Gülşah, sahnemi çok seviyor ve izlemeye geliyor. Evi yakın ve iki kez üst üste geldi. Dans ederken düştü, güldük eğlendik. Ön masada olduğu için mikrofon uzattım. Sonra herkes yoluna gitti. Sahnede mesafemi daha iyi koruyabilirdim. Normalde benim sahnem biter, eve giderim. O gün ise onu, kuliste ağırladım."

“İKİ TARAFI DA UYARMIŞTIM”

Hem Bilimlier'in, hem de Saraçoğlu'nun arkadaşı Demet Akalın ise, aşk iddialarının sorulması üzerine "Ben çok üzüldüm, çünkü iki tarafı da uyarmıştım ben geçen sene. Daha çok hanım tarafını uyarmıştım. Deha'nın eşi Aslı benim çok yakın arkadaşım, onlar yine bu durumu atlatırlar..." ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü şarkıcının bu açıklaması sonrasında Demet Akalın ve Gülşah Saraçoğlu, birbirlerini sosyal medyada takipten çıkarmıştı.

Gülşah Saraçoğlu, Eski eşimin ailesi hayatımı mahvetti - Son Dakika Magazin Haberleri

"ESKİ BİR DOST..."

Ünlü popçu, sonrasında bu olayın içine dahil olmak istemediğini "Artık beni bu olaylardan bir salın!" sözleriyle açıklamış, "Evet, 'Sahneye gitme, rica ediyorum. Kulislerde olmayın' dedim. Bunu nasıl çekip ilişki olayına getirdiler şaşkınım. Gülşah işinde başarılı, bunu hep hatırlamalı hiç unutmamalı! Bir dost hatta eski bir dost" şeklinde konuşmuştu.

DAVA AÇACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Şaraçoğlu, bunların üzerine kendisini Deha Bilimlier konusunda uyardığını söyleyen Akalın'a yüklü bir dava açacağını açıklamıştı.

"HAYATIMI MAHVETTİ"

Gökhan Çınar'ın 'Katarsis' programına konuk olan ünlü modacı, Demet Akalın hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Saraçoğlu, Akalın'dan 'hayatımı mahvetti' şeklinde bahsetti.

Gökhan Çınar'ın "Seni kırmış ya da üzen biri yanına otursa ne yaparsın?" sorusuna yanıt veren Gülşah Saraçoğlu, Demet Akalın'a yüklenerek "Kalkar giderim. O kişi benim hayatımı mahvetti, ellerine sağlık. İlişki yaşadığım biri değildi. Geçmedi, hayat boyu da geçmeyecek. Çok kızgın ve öfkeliyim. Ona her şeye rağmen hakkımı helal ettim, öteki dünyada karşılaşmamak için. Çünkü burada yeteri kadar mahvetti. Hiç karşılaşmayalım. Aman aman" dedi.

Saraçoğlu'nun gözyaşlarına engel olamaması dikkatlerden kaçmadı.

dem.jpeg

"BEN SENİN GEÇMİŞİN HAKKINDA KONUŞMADIM"

Saraçoğlu daha sonrasında ise şunları söyledi:

"O dönem bir isimden bahsedildi. Biz de sanatçı kız arkadaşımla 'kim acaba bu?' diye konuşuyorduk. Telefonum bir anda susmamaya başladı. Bunun gerçekten olduğuna dair ellerinde görüntüler olduğunu, bir yere gidildiğini söylüyorlar. Sadece izledim. Bir tane bir kadın, adını bile anmak istemiyorum bana mesaj yazıyor 'acaba sen bir daha oraya gitmesen mi?" diyor. Ben de ona 'kız niye?' dedim. 'İşte karısı rahatsız oluyor' diyor. Ben de ona, 'Ben oraya paramı ödeyerek gidiyorum karısı neden rahatsız oluyor? Ben oraya davetli olarak değil, paramı vererek gidiyorum.' dedim. Eğlenmeye gidiyorum. Kalabalık gidiyoruz.

Daha sonra televizyonlara çıkarak 'ben onu uyardım' dedi. Vah vah... Herkes onun olayı doğruladığını düşündü. Flaş flaş flaş... Neden? Ben çıkıp senin de geçmişinde bunlar vardı demedim. Benimkiler doğru şeyler ama bana ne. Çoluğu çocuğu olan bir insan. Bana hiç yakışmaz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN