Türkiye'yi kahreden haber! Yeşilçam bu haberle sarsıldı

Türkiye'yi kahreden haber! Yeşilçam bu haberle sarsıldı

Evinde düşerek kalça kemiği kıran ünlü şarkıcı Ajda Pekkan ve kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Metin Yıldız'ın ardından bu kez de Türk sinemasının unutulmaz isimleri arasında yer alan yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu'ndan gelen haber herkesi kahretti.

Geçtiğimiz günlerde sabaha karşı evinde düşerek kalça kemiği kıran ünlü şarkıcı Ajda Pekkan ve kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan, anjiyo yapıldıktan sonra ise taburcu olan 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yıldız isimlerinden Metin Yıldız'ın ardından bu kez de Türk sinemasının efsane isminden gelen haber herkesi üzüntüye boğdu.

Geçtiğimiz aylarda bel fıtığı ameliyatı olan Yeşilçam'ın 'Bay Sinema' lakaplı yapımcısı Türker İnanoğlu'ndan gelen haber herkesi üzüntüye boğdu.

Türk sinemasının efsane isimlerinden Gülşen Bubikoğu'nun eşi ve ünlü oyuncu İlker İnanoğlu'nun babası olan Türker İnanoğlu, uzun süredir kanser tedavisi görüyor ve bir kan hastalığı ile mücadele ediyordu.

ENFEKSİYON NEDENİYLE AMELİYAT EDİLEMEDİ

Yönetmen, senaryo yazarı ve yapımcı Türker İnanoğlu evinde düşerek kalça kemiğini kırdı. Hemen özel bir hastaneye kaldıran İnanoğlu tedavi altına alındı. Ancak Hürriyet'in haberine göre; ünlü yapımcı enfeksiyon nedeniyle ameliyat edilemedi.

Kalça kırığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Türk sinemasının unutulmaz isminin solunum rahatsızlığı çektiği de öğrenilirken efsane isin hakkında çıkan "Durumu kritik" iddialarını yalanladı.

"KOLTUKTAN DÜŞÜP KALÇA KEMİĞİMİ KIRDIM"

Sabah'a konuşan efsane isim "Evde televizyon izlerken kumanda aletine uzandım. O sırada koltuktan düşüp kalça kemiğimi kırdım" dedi.

Yeşilçam'ın efsane isminin tedavisi özel bir hastanede sürerken İnanoğlu'nun ameliyat olup olmayacağına pazartesi günü karar verileceği açıklandı.

AJDA PEKKAN VE METİN YILDIZ'DAN SONRA TÜRKER İNANOĞLU DA KORKUTTU

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan geçtiğimiz hafta sabaha karşı evinde düşüp kalça kemiğini çatlatmış ve kaldırıldığı hastanede acil ameliyata alınmıştı.

Pekkan'ın yaşadığı kazanın birkaç gün sonrasında ise 2008-2011 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Çok Güzel Hareketler Bunlar'da 90. bölüm boyunca rol alan ve başarılı skeçleriyle herkesi kendisine hayran bırakan ünlü oyuncu Metin Yıldız'dan gelen haber herkesi korkutmuştu.

Çok Güzel Hareketler ekibinin Metin Yıldız'ından kötü haber: Kalp krizi geçirdi! - TGRT Haber

Cuma günü sabaha karşı evinde kalp krizi geçiren ünlü oyuncu hemen hastaneye kaldırılmış ve iki damarına anjiyo yapıldıktan sonra taburcu olmuştu. Hastaneden taburcu edilen Yıldız'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilmişti.

"ÜNLÜLERE NAZAR DEĞDİ"

Üç ünlü isminde başına gelenler sonrasında sosyal medyada pek çok kullanıcı 'ünlülere nazar değdi' yorumlarında bulundu.

Ünlü yapımcı Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN