Türkiye'yi kahreden haber az önce geldi! Ünlü sanatçı Ajda Pekkan acil ameliyata alındı

Türkiye'yi kahreden haber az önce geldi! Ünlü sanatçı Ajda Pekkan acil ameliyata alındı

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan usta sanatçı Ajda Pekkan'dan gelen haber sevenlerini yasa boğdu. Ünlü şarkıcı sabah erken saatlerinde ameliyata alındı.

Geçtiğimiz hafta Ankara'da sahneye çıkan ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, 'Sihirli Aşk', 'Vitrin', 'Ben Yanmışım', 'Bir Günah Gibi', 'Kimler Geldi Kimler Geçti' ve 'Uykusuz Her Gece' gibi sevilen şarkıları seslendirerek hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatmıştı. Ünlü şarkıcının sahnede dans ettiği anlar konuşulmaya devam ederken Ajda Pekkan'dan gelen haber herkesi üzüntüye boğdu.

Geçtiğimiz hafta Ankara'da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Ajda Pekkan, sahnede dans ettiği anlara ait görüntüler nedeniyle sosyal medyada alay konusu olmuş, sosyal medya fenomeni Tansu Dayan'ın Pekkan'ın dansını taklit ettiği video ise sosyal medyada uzun süre konuşulmuştu.

Evinde kaza geçiren Ajda Pekkan ameliyata alındı

Kısa süre sonra tekrar sahneye çıkan ve dansıyla eleştirileri oklarının hedefinde olan Ajda Pekkan, gelen yorumlar üzerine adeta isyan etmişti.

"VALLAHİ GÖNLÜMÜ KIRDILAR"

Kendisine yapılan yorumlar karşısında 'kırgınlık' yaşadığını vurgulayan usta sanatçı açıklamasında "Artık dans etmeyeceğim. Bana ‘uzaylı gibi dansı var, ne biçim dans ediyor’ diyorlar. Vallahi gönlümü kırdılar." ifadelerine yer vermişti.

SEVENLERİNİ KORKUTTU

Ajda Pekkan'dan gelen son haber sevenlerini korkuttu. 76 yaşındaki usta sanatçı, sabaha karşı evinde düşüp kalça kemiğini çatlattı.

Pekkan, yaşadığı kaza sonrasında hastaneye kaldırılarak acil ameliyata alındı. Menajeri sanatçının sabaha karşı evinde düştüğünü ve kalça kemiğinin çatlaması sonucu acil ameliyata alındığını açıkladı. Pekkan'ın Kasım ayı konserleri iptal edildi.

Süperstar'ın menajeri Oğuz Arınmış, Ajda Pekkan'ın asım ayındaki konserlerinin ertelendiğini açıkladı. Arınmış, şunları söyledi:

"Sn. Ajda Pekkan'ın sabaha karşı evinde düşmesi sonucunda kalça kemiğinde oluşan çatlak neticesinde ameliyata alınmış olup, kasım ayı konserlerimizi üzülerek iptal ettiğimizi belirtmek isterim."

Evinde kaza geçiren Ajda Pekkan ameliyata alındı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (38)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
38 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN