Türkiye'yi kahreden haber! Ünlü oyuncu kalp krizi geçirdi

Türkiye'yi kahreden haber! Ünlü oyuncu kalp krizi geçirdi

2008-2011 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştuğu dönemde reyting rekorlarını alt üst eden 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncudan gelen haber herkesi üzüntüye boğdu.

İlk olarak 28 Mayıs 2008 tarihinde Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, 2011 yılına kadar aynı kanalda yayın hayatına devam eden, sunuculuğunu Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı, Bülent Emrah Parlak, Büşra Pekin, Ersin Korkut, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Şahin Irmak ve Zeynep Koçak gibi isimlerin kendini gösterdiği, bir dönemin reyting rekortmeni eğlence programı 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Metin Yıldız'dan gelen haber herkesi üzüntüye boğdu.

METİN YILDIZ'DAN GELEN HABER HERKESİ KORKUTTU

2008-2011 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Çok Güzel Hareketler Bunlar'da 90. bölüm boyunca rol alan ve başarılı skeçleriyle herkesi kendisine hayran bırakan ünlü oyuncu Metin Yıldız'dan gelen haber herkesi korkuttu.

'İKİ GÖZÜM AHMET' FİLMİNDE ROL ALMIŞTI

Son olarak merhum sanatçı Ahmet Kaya'nın hayat hikayesinin konu alındığı 'İki Gözüm Ahmet' adlı filmde rol alan Metin Yıldız, herkesi üzüntüye boğdu.

Çok Güzel Hareketler ekibinin Metin Yıldız'ından kötü haber: Kalp krizi geçirdi! - TGRT Haber

ANJİYO YAPILDI

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibinde yer aldığı skeçlerle yıldızı parlayan Metin Yıldız'ın cuma günü sabaha karşı evinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Eşi Ceylan Yılmaz'ın hastaneye yetiştirdiği Yıldız'a iki damarına anjiyo yapıldıktan sonra taburcu oldu. Yıldız'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Milliyet'te yer alan habere göre, oyuncuyu hastaneye eşi Ceylan Yılmaz yetiştirdi. Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan Yıldız'ın tıkanan iki damarına anjiyo yapıldı.

ÇGHB ile tanınan Metin Yıldız kalp krizi geçirdi

İki gündür hastanede olan Metin Yıldız, dün öğlen saatlerinde hastaneden taburcu olarak evinde istirahate çekildi. Yıldız'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN