9 yıl önce birlikte düet yapmışlar! Hadise Onur Şener cinayetine isyan etti!

9 yıl önce birlikte düet yapmışlar! Hadise Onur Şener cinayetine isyan etti!

Ankara’da istek parça çalmadığı gerekçesiyle 3 kişi tarafından dövülerek öldürülen Onur Şener'in 9 yıl önce O Ses Türkiye yarışmasına katıldığı ve Hadise ile düet yaptığı ortaya çıktı. Türkiye’yi ayağa kaldıran cinayet Hadiseyi de isyan ettirdi.

İSTEK PARÇAYI BİLMEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Bir çocuk babası müzisyen Onur Şener, Ankara'da bir eğlence mekanında istek parçayı "bilmediği" için çıkışta uğradığı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Onur Şener cinayetine tüm Türkiye’den tepki yağarken ünlü sanatçı Hadise de sosyal medya hesabından cinayete tepki gösterdi.

onur-sener-hadise.jpg

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, hayatını kaybeden Onur Şener'in Ankara'da toprağa verileceği öğrenildi.

CİNAYETE ÜNLÜ İSİMLERDEN TEPKİ YAĞDI

Müzisyen Onur Şener'in sahne aldığı mekanın önünde öldürülmesine ünlü isimlerden tepki yağdı. Kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile harekete geçen Haluk Levent, Şener'in çocuklarının tüm öğrenim masraflarını üstlendi.

Aralarında Gülben Ergen, Mert Fırat, Gökhan Özoğuz ve Sevcan Orhan'ın bulunduğu ünlü isimler de genç müzisyenin öldürülmesine sosyal medyadan yayınladıkları mesajlarla tepki gösterdiler.

onur-sener.jpg

9 YIL ÖNCE HADİSE İLE DÜET YAPMIŞ

Onur Şener'in, 9 yıl önce O Ses Türkiye yarışmasına katılarak şarkıcı Hadise ile düet yaptığı ortaya çıktı. Şener’in 2013 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştı. "Show Must Go On" şarkısıyla hafızalara kazınan Onur Şener, ünlü şarkıcı ile düet yapmıştı. Hadise Onur Şener'in sahnede sesini duyunca hayran kalmıştı.

Ünlü sanatçı Hadise’de Türkiye’yi ayağa kaldıran cinayete sessiz kalmadı. Hadise, Onur Şener'in öldürülmesinin ardından yayınladığı sosyal medya paylaşımında şu sözleri kullandı: "O Ses Türkiye sahnesinde birlikte şarkı söylediğim Onur Şener'in canice öldülmesini kabul edemiyorum. Çok üzgünüm, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. İstediğimiz tek şey müziğe, sanata ve sanatçıya saygı!"

Şener'in Hadise ile düet yaparken ki anları yürekleri sızlattı.

Ankara'da istek şarkıyı bilmediği için öldürülen Onur Şener'in sanatçı Hadise ile düeti yeniden gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN