Çin bilgisi: Parmağınıza günde 1 dakika masaj yapın! Vücudunuzda olanlar sizi şoke edecek

Çin bilgisi: Parmağınıza günde 1 dakika masaj yapın! Vücudunuzda olanlar sizi şoke edecek

Çin bilgisi: Parmağınıza günde 1 dakika masaj yapın! Vücudunuzda olanlar sizi şoke edecek. Çin tıbbının incelenmesi, önümüzdeki birkaç yüzyıl boyunca tüm anatomik bilimler için çok önemli. Ne yazık ki dünyada hala Çin tıbbı hak ettiği yeri alamamıştır.

Anlamı, vücudumuzun belirli noktalarının belirli organlardan sorumlu olması gerçeğinde yatmaktadır. Buna göre bu noktalara masaj yaparak durumlarını iyileştiriyoruz. Günde bir dakika masaj yeterlidir.

parmaklar-1.jpg

BAŞPARMAK: KALP VE AKCİĞERLER

Başparmağın üzerindeki noktalar kalp ve akciğerlerden sorumludur. Bu parmağa masaj yapılarak hızlı kalp atış hızı kademeli olarak düzeltilebilir.

parmaklar-2.jpg

İŞARET PARMAĞI: SİNDİRİM SİSTEMİ

Sindirim sisteminin çalışmasından sorumludur. Karın ağrıları, sindirim güçlükleri işaret parmağına masaj yapılarak kolayca aşılabilir.

parmaklar-3.jpg

ORTA PARMAK: DOLAŞIM SİSTEMİ

Dolaşım onun endişesidir. Mide bulantısı, baş dönmesi veya uykusuzluk için orta parmağınıza masaj yapmanız yeterlidir.

parmaklar-4.jpg

YÜZÜK PARMAĞI: RUH SAĞLIĞINI KONTROL EDER

Bu parmak ruh halimizi kontrol eder. Melankoli mi var? Kendi kendine masaj yaparak kendine yardım et.

parmaklar-5.jpg

SERÇE PARMAK: BBÖBREKLERİ KONTROL EDER

Böbrek fonksiyonunu iyileştirebilir, baş ağrılarına yardımcı olur. Çin'de böbrek hastalığı olan hastalara genellikle küçük parmağa düzenli olarak masaj yapmaları tavsiye edilir.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN