Erkekler onlardan uzak dursun: Astrolojiye göre en zararlı kızlar...

Erkekler onlardan uzak dursun: Astrolojiye göre en zararlı kızlar...

Zodyak belirtilerine göre en zararlı kızlar. Bütün kadınlar biraz tehlikelidir. Ancak bu çok zararlı kadınların türü doğrudan burcuna bağlıdır. Kendini ve kız arkadaşını bul! İşte erkeklerin uzak durması gereken kadınlar...

ÖZ KONTROLLÜ OĞLAKLAR HER ZAMAN TEHLİKELİDİR

Oğlak için sevilen kelime “öz kontrol” dür. Dışarıdan, her zaman kendini kontrol etmeye çalışır, içinde ise gerçek bir tutku ateşi yanabilir. Gerçekten aşık olacağı bir erkekle tanışmayı hayal ediyor ve aşık olmaktan ölümüne korkuyor. Bu aşırı ihtiyat nedeniyle, genellikle yanlış seçim yapar ve doğal olarak acı çeker. Ondan şiddetli duygular beklemeyin - Oğlak sevse bile, son gücüyle size kayıtsızmış gibi davranmaya çalışacaktır.

Buzlu cephesini eritmek, profesyonel bir psikolog ya da körü körüne sevgi dolu ve umutsuz bir figür içindir. Bu nedenle, ihale aşk beyanlarıyla tutkulu bir romantik ilişki hayal ediyorsanız, yanlış yere geldiniz. Ama en azından ona güvenebilirsin.

tehlikeli-kadinlar-003.jpg

KOVALAR ERKEKLERİ KOCA OLARAK DEĞİL ARKADAŞ OLARAK GÖRÜR

Kova kızı fevri, asabi ama zekidir. Erkekler ile kolayca iletişim kurabilir ve onları kocadan çok arkadaş olarak görür. Kova kızından daha iyi bir arkadaş, bir erkek bulunamaz. Ağır tutkulardan korkar, bu nedenle duygularını aktif olarak ifade ederek ve hatta sahiplenme tezahürlerini ima ederek, yalnızca Kova'nın korkmasını ve bilinmeyen bir yöne gizlenmesini sağlayabilirsiniz. Ve kesinlikle sabitliğine güvenmeye değmez, en kötüsüne önceden hazırlanmak daha iyidir.

tehlikeli-kadinlar.jpg

BALIK BURÇLARI HER ZAMAN HAYALLERİNDE YAŞARLAR

Balık burcu kızı , illüzyonlarının dünyasında yaşar , çok hassastır, mızmızdır ve ihanete uğradığı hissinden dolayı sürekli acı çeker. Balık sürekli olarak onun için duygularınızın onaylanmasını bekliyor, aksi takdirde kendini (ve belki de aynı zamanda sizi) sonsuz şüphelerle tüketecektir.

Ancak bu onayları günde birkaç kez alsa bile, sonunda bunlara doğal olarak alışır ve her şey yeni bir şekilde devam eder. Genel olarak, bir kısır döngü. Balıklar hakkında burçlara göre en zararlı kızlar olduklarını söylemek mümkün mü - siz karar verin.

tehlikeli-kadinlar-001.jpg

KOÇ KADINLARI BENCİL VE BAĞIMSIZDIR

Bencil ve bağımsız bir koç kızı erkekleri itip kakmayı sever. Putlaştırılmayı ve herhangi bir kapris yerine getirmeyi sever. Ve o çok kaprislidir. Bir kavgada, koç bir çocuk gibi ayaklarını yere vurabilir ve sonunda istediği gibi olana kadar hıçkıra hıçkıra ağlayabilir. Ama onu o kadar memnun etmeyi başarsanız bile, size aşkını itiraf etsin, inanmayın ve ondan sadakat beklemeyin - ufukta yeni bir hayran görür görmez sizi anında unutabilir.

tehlikeli-kadinlar-002.jpg

BOĞA KIZLARI İLE TARTIŞAMAZSINIZ

Boğa burcu bir kızla karşılaştığın için şanslı mısın? Oh, o zaman elbette dramatik sahneleri, çığlıkları ve büyük kavgaları bekleyin. Ve umut etmeyin, hala onunla tartışamazsınız. Ve af dilemek tamamen umutsuz bir uğraştır. Kaçınılmaz olanı kabul etsen ve onun haklı olduğunu kabul etsen iyi olur. Buhar çıktığında, bu kız daha uzlaşmacı olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN