Küskünlük sağlığınızı nasıl etkiler? Küsken vücudunuzda neler olur?

Küskünlük sağlığınızı nasıl etkiler? Küsken vücudunuzda neler olur?

Dargınlık sağlığınızı nasıl etkiler? Çoğumuz başkalarının bize ne kadar kötü davrandığını düşünür sık sık güceniriz. Ancak kırgınlık ve olumsuz düşünceler sadece başkalarının bize karşı davranışlarını değiştirmekle kalmayacak, aynı zamanda sağlığımıza da zarar verecektir. Küskünlüğü kalbimizde tutarak, bilinçsizce kendimize bir dizi hoş olmayan hastalığı davet ediyoruz, bu da onların varlığıyla bize hayatımızdan tam olarak neleri bırakmamız gerektiğini gösteriyor.

KIRGINLIK SAĞLIĞINIZI NASIL ETKİLER?

Yaşamın olaylarını, her şeye - kendimize ve çevremizdeki dünyaya - düşüncelerimiz ve tutumumuzla şekillendiriyoruz. Bu genellikle birçok hastalığa neden olur, çünkü yanlış düşünceler aynı korkular, duygulardır. Öfke, nefret, gurur, kıskançlık, suçluluk, umutsuzluk ve hoşnutsuzluk, ancak yalnızca yoğun ve olumsuz ve bu nedenle çok tehlikelidir. Sadece “sevilmiyorum” düşüncesi, çeşitli hastalıkların suçlusu olabilir, çünkü bu korku, hayati enerjinin ana kaynağını engeller.

erkekler.jpg

SEVGİ GÖRMEDİĞİNİZİ DÜŞÜNMEK BAĞIŞIKLIĞINIZI ÇÖKERTİR

Bir kişi sevgi hissetmiyorsa ve göstermiyorsa, bağışıklığı büyük ölçüde zayıflar - insanlarla çeşitli sorunlar ve çatışmalar ortaya çıkar. “Beni sevmiyorlar” korkusu çocuklukta ortaya çıkar. Bu nedenle, örneğin, bir kadın hamileyse, ancak çocuk doğurmak isteyip istemediğinden şüphe ettiğinde, bu daha sonra doğan çocuğu etkiler. İstatistiklere göre, bir kadın hamileliğinin ilk ayında bir bebeği zihinsel olarak reddetse bile, ilginç bir durumdan şüphelenmese bile, doğan çocuk potansiyel bir sigara tiryakisi oluyor. İkinci ayda kürtaj yapma arzusu, dünyaya alkolik, üçüncüsünde psikolojik sorunlu kişi, dördüncü - uyuşturucu bağımlısı, altıncı - potansiyel bir intihar eğimlisi dünyaya getiriyor. Suçlular ve manyaklar genellikle hamileliğinin beşinci ayında kürtaj yaptırmak isteyen annelerin çocuklarıdır.

erkek.jpg

ANNE ÇOCUĞUNDAN AF DİLEYEBİLİR

Annenin zihinsel veya sözlü günahı ancak çocuğun kendisi tarafından düzeltilebilir ve anne, küçük bir varlığın dünyaya sevgiyle girmesine izin verememekten korktuğu için çocuktan af dileyerek ona yardım edebilir.

Bir salgın sırasında neden bazıları anında hastalanırken bazıları virüsten etkilenmez hiç merak ettiniz mi? Veya neden hapları yutmanıza rağmen, hastalıklar, özellikle kronik olanlar tekrar tekrar geri dönüyor ve bazen yenileri ortaya çıkıyor? Popüler bilgelik, tüm hastalıkların sinirlerden olduğunu söylüyor. Ancak eski ve bilge, insanların kendi korkuları nedeniyle hastalandığına inanıyordu, çünkü korkmuş bir kişi korkularını tüm hayatı boyunca yoğunlaştırır, küçük bir suçu her şeyden önce kendisi ve türü için büyük bir yıkıcı öfkeye dönüştürür.

erkekler-ve-kadinlar.jpg

VÜCUDUNUZDAKİ TÜMÖRLER YOĞUN ÖFKENİN ÜRÜNÜDÜR

Kötü huylu ve diğer tümör türleri, yoğun öfke, kendinden hoşlanmama ve zor bir pozisyondan kaynaklanır.

Mide hastalıkları, katı bir pozisyondan, güç için aşırı susuzluktan ve yokluğundan memnuniyetsizlikten kaynaklanır. Apandisit, kişinin uzun süre üzgün olması, kendini aşağılanmış ve gereksiz hissetmesi durumunda ortaya çıkar.

Ve biz şişmanlıyoruz ve kilo alıyoruz çünkü gerçekleştirilemez hedefler için çalışıyoruz, savunmasız hissediyoruz, çeşitli korkular ve mazeretler tarafından yönlendiriliyoruz. Kadın dolgunluğunun nedeni en sık kendine acıma, duygular ve kimsenin sizi sevmediği ve kimsenin size ve kendiniz için ihtiyacı olmadığı korkusudur. Bazen obezitenin nedeni, ebeveynlere karşı bastırılmış öfke, yanlış ilişkilerdir. Bu korkular ve tutumlar uyumlu metabolizmayı değiştirir.

Böbreklerde, safra kesesinde ve karaciğerde taşlar düşmanlık ve küskünlükten kaynaklanır. Kalp hastalığı en sık suçluluk, bastırılmış ve ayrılmaz aşk, hayattaki umutsuzluk, sevilmeye layık olmadığınız veya sevginizin kabul edilmediği korkusu nedeniyle ortaya çıkar.
Kalp krizi ve felç, yaşam savaşçılarının hastalıklarıdır, bu nedenle bu hastalıktan ölenlerin çoğu, yaşamları boyunca herhangi bir şekilde ileri giden erkeklerdir. Çoğu zaman, bir zayıflık veya keder anında ağlamalarına veya duygularını başka bir şekilde ifade etmelerine izin vermiyorlardı.

erkekler-ve-kadinlar-001.jpg

BOĞAZ HASTALIKLARI GENELLİKLE ÇIĞLIK ATAN ÇOCUKLARI ETKİLER

Boğaz hastalıkları, özellikle bronşit veya astım, insanlara veya koşullara karşı büyük bir kırgınlıktan kaynaklanır. Ailedeki ebeveynler çığlık atıp kavga ettiklerinde çocuklar genellikle boğaz ağrısı çekerler ve çocuk bunu hiçbir şekilde düzeltemez.

Akıl ve duygular arasındaki çatışma, akıl hastalığı da dahil olmak üzere beyin hastalıklarına yol açar. İnsanların doğaüstü bir şey aramalarının, kendi halüsinasyonlarına bulaşmalarının ve delirmelerinin nedeni amaçsızlıktır.

Bacaklar, maddi olarak memnun olmayan insanları incitir, ayrıca hayatta yolunu bulamayanlar, örneğin şu anki iş yerinden memnun değildirler.

Bacakların şişmesi, cimrilerin hastalığıdır. Bu insanlar genellikle kendi yaşam güçlerine inanmazlar ve başarısız olurlar. Omurga hastalıkları, hayati bir platformun olmaması veya hatalı olması nedeniyle ortaya çıkar.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN