Şıklığı ve güzelliğiyle hayran bıraktı! Tuba Büyüküstün Paris Moda Haftası'nda büyüledi

Şıklığı ve güzelliğiyle hayran bıraktı! Tuba Büyüküstün Paris Moda Haftası'nda büyüledi

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Dünyaca ünlü marka Valentino'nun davetiyle , katıldı. Güzel oyuncu giydiği pembe elbiseyle ayakkabılarıyla göz kamaştırdı.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN HEM GÜZELLİĞİ HEM DE BAŞARISI İLE ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra duru güzelliğiyle de dikkat çeken Tuba Büyüküstün, Paris Moda Haftası'na damga vuran isim oldu. Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, son olarak 'Zeytin Ağacı' dizisinde 'Ada' karakteriyle adından söz ettirmişti. Dünyaca ünlü marka Valentino'nun davetiyle Paris Moda Haftası'na katılan Tuba Büyüküstün'ün tepeden tırnağa pembe şıklığı ile dikkat çekti.

tuba-buyukustun-3.jpg

ZEYTİN AĞACI DİZİSİNİN BAŞARILI DOKTORU SON POZLARI İLE ÇOK KONUŞULACAK

Son olarak Murat Boz ile başrollerini paylaştığı Zeytin Ağacı dizisi ile gündeme gelen Tuba Büyüküstün son pozları ile yine çok konuşulacak.

Dünyaca ünlü marka Valentino'nun davetiyle Paris Moda Haftası'na katılan Tuba Büyüküstün'ün tepeden tırnağa pembe şıklığı göz kamaştırdı.

Tuba Büyüküstün'ün Paris sokaklarında verdiği pozlara beğeni ve yorum yağdı.

Instagram'da 5,7 milyon takipçisi bulunan Büyüküstün, paylaşımlarıyla çok konuşulan ünlülerin başında geliyor.

tuba-buyukustun2.jpg

TUBA BÜYÜKÜSTÜN'ÜN GİZEMLİ AŞK İTİRAFI GÜNDEM OLMUŞTU

Çalkantılı aşk hayatıyla gündeme gelen Tuba Büyüküstün’ün sosyal medya hesabından yaptığı gizemli aşk itirafı oldukça konuşulmuştu.

"Çok aşık oldum" diyen ünlü isim duygularını şu sözlerle dile getirmişti:

Neden bilmiyorum, nasıl hiç bilmiyorum, aşık oldum... Hem de belli çok, çok aşık oldum... Olmuşum bir ara ama artık birbirimize baktığımız yerde acımsı bir tat var. Yok acı değil, daha çok kekremsi... Hani olmamış hurmayı yersiniz ya diliniz damağınıza yapışır. Öyle. Ne vardır ne yok, ne keyif verir ne de atabilirsiniz. Aynen öyle o keyifsiz yapışkanlıkla kalakaldık işte...

İşte Tuba Büyüküstün'ün Valentino şıklığı....

tuba-buyukustun.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN