90 derecede küçülen elbiseleri eski haline getiren yöntem! Çok basit

90 derecede küçülen elbiseleri eski haline getiren yöntem! Çok basit

En sevdiğiniz giysilerin çamaşır makinesinden küçülmüş olarak çıktığına daha önce tanık olmuşsunuzdur.Çamaşır makinelerimiz hiç şüphesiz hayatımızın demirbaşlarından biri. Ancak bu sorunla karşılaşınca sinir bozucu bir durum. Peki çamaşır makinesinde küçülen giysi tekrar eski haline nasıl getirilir?

Modern yaşamın vazgeçilmezlerinden biri olan çamaşır makineleri, hayatımızı kolaylaştıran harika icatlardır. Ancak arada bir ortaya çıkan bir sorun var ki o da giysilerin istenmeyen bir şekilde küçülmesidir. Endişelenmeyin, çamaşır makinesinde küçülen giysileri kurtarmanın yollarını sizin için araştırdık! Birdenbire daha çok kısa bir bluz veya bir pantolon gibi görünen bir tişört, artık kalçalarınızın üzerinden geçemez: bazen bir giysi çamaşırda büzülür. İki seçeneğiniz var: bununla uğraşmak yada büzülmeyi geri almak. Bu son seçeneğe ulaşmak için mükemmel bir numaramız var!

O BÜZÜLMÜŞ KIYAFETLERİ ATMAK ZORUNDA DEĞİLSİN!

Küçülme sürecini geri almak için sadece birkaç şeye ihtiyacınız var. En önemlileri havlu, kurutma askısı, saç kremi ve mandaldır (ve tabii ki söz konusu giysi). Bunların hepsini hazırladınız mı? Bu talimatları izleyin:

29112021-224840-60529.jpg

YAPILIŞI

  1. Lavabonuzu soğuk suyla doldurun ve bol miktarda saç kremi ekleyin.
  2. Büzüşmüş giysinizi suya koyun ve 10 ila 15 dakika orada bırakın, böylece saç kremi düzgün bir şekilde içine çekilebilir.
  3. Suyu lavabodan boşaltın.
  4. Giysiyi sıkın ve mümkün olduğunca fazla su almayı başardığınızdan emin olun (durulamayın!).
  5. Giysiyi bir havlunun üzerine yerleştirin. Her ikisinin de düz yattığından emin olun. Bu şekilde havlu kalan suyun tamamını emebilir.
  6. Giysiyi bir kurutma rafına asın ve kurumasını bekleyin. Bu kadar!

Çamaşır makinesinde küçülen giysiler endişe verici olabilir, ancak doğru adımlarla durumu düzeltebilirsiniz. Etiket talimatlarına dikkat etmek, düşük sıcaklıklarda yıkamak ve kurutma işlemini kontrol etmek gibi önlemlerle giysilerinizin boyutunu korumak mümkündür. Unutmayın ki her giysi farklıdır, bu nedenle her durum için en uygun çözümü bulmak önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN