ABD'li psikologlar kullanıyor! En aykırı kişilik testi: Sen aslında kimsin?

ABD'li psikologlar kullanıyor! En aykırı kişilik testi: Sen aslında kimsin?

Davranışlarımız, alışkanlıklarımız ve bilinçsiz seçimlerimiz hakkımızda çok şey söyleyebilir. İnsanlığın güzel yarısı olan kadınlar her zaman erkeklere oranla daha fazla bir gizeme sahiptir. Bugün işte o karmaşık kadınları bir kadın olduğunuzu söyleyecek basit ve çok ilginç bir testti yapmaya davet ediyoruz.

Nasıl bir kadın olduğunu öğrenmek için yapmanız gereken tek şey size sunduğumuz 3 fotoğrafa bakmak ve en beğendiğinizi seçmek.
Görsel testlerin çok doğru çıkmasından dolayı Amerikalı psikologlar bir kişinin karakteri hakkında bir şeyler öğrenmek için bu görsel testleri yapıyorlar.

kisilik-testi1.jpg

1. ASLA AKLINIZ BAŞINIZDA DEĞİL

Her şeyde olumlu yönler görmek sizin karakteriniz olmuş durumda. aklınızdan çok kalbinizi dinlemeyi seviyorsunuz. Bu seçim sizin başınızı belaya soksa da siz iflah olmuyorsunuz. Kişisel yaşamınızda bir kereden fazla yanıldınız ve çok kere tövbe ettiniz ama tövbelerinizi tutmuyorsunuz.

Her şeye realist bir gözle bakmayı reddediyorsunuz, haya aleminde yaşamak size iyi geliyor. Ne diyelim geç olmadan aklınızı kalbinizden çıkarıp başınıza almalısınız.

2 NE YAPACAĞINIZ HİÇ BİR ZAMAN BELLİ OLMUYOR

Sen sürekli hareket halindesin. Hareket seni anlatan en iyi kelimedir. Hareket etmeseniz bile zihninizde neler yapacağınız planlıyor ve gözünüzün önünde canlandırıyorsunuz. Elleriniz ayaklarınız dursa düşünceleriniz durmuyor. Bir nefes almanızda fayda var. Bir ara verirseniz kafanızı daha rahat toparlayabilir ve daha iyi sonuçlar alırsınız. Böylece hata yapma payınızda minumuma düşer. Risk almak sizin karakteriniz. Çok neşeli ve eğlenceli bir insansın bu nedenle neşen çevrendeki herkesi etrafına çekiyor. Tıpkı ışığın kelebekleri kendine çekmesi gibi sen de insanları kendine çekiyorsun.

3 SEN SIRA DIŞI BİR İNSANSIN

Bu toplumdaki en sıra dışı kişi sensin. Bir anda parlarken bir anda durgunlaşabilirsin. Çılgın ve adrenelin dolu şeyler yapmayı seviyorsun ve bunları yaparken etrafındakileri de yanında sürüklüyorsun. Kendin yanıyorsun ama etrafındakileri de yakmayı başarıyorsun. Lütfen bu kadar toplum dışı riskli şeyleri yaparken karşındaki insanlarında neler hissedebileceğini düşünün. Böylece size biraz fren vurulabilir. Yoksa freni boşalmış bir kamyon gibi yokuş aşağıya gidersin.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN