Açılışa katılmasıyla tepki çeken Tuğba Özay'dan yeni açıklama

Açılışa katılmasıyla tepki çeken Tuğba Özay'dan yeni açıklama

Antalya Manavgat'taki yangında çiftliği yanmaktan son anda kurtulan Tuğba Özay, sosyal medyadan felç geçirdiğini söyleyerek hastanede tedavi altına alındığını takipçileriyle paylaşmıştı. Ünlü manken bir gün sonra ise İstanbul Şirinevler'de bir kuyumcunun açılışına katılmış ve Tuğba Özay'ın açılıştaki keyifli halleri sosyal medyada eleştiri ile karşılanmıştı. Özay, son olarak, Manavgat'taki evine gitti. Evinin son halini paylaşan Özay, “felç olmamı istediniz” diyerek eleştirilere tepki gösterdi.

Eski manken Tuğba Özay, Antalya Manavgat'taki yangınla ilgili gözyaşları içerisinde paylaşım yaparak, felç geçirdiğini söylemişti. Özay, hastanedeki tedavisinin ardından ayağının tozuyla bir açılışa katılmıştı. Açılıştaki keyifli halleri eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Ünlü ismi takipçileri iki yüzlülük ile suçlamıştı. Özay ise Instagram hesabından eleştirilere cevap vererek adeta ateş püskürmüştü.

Olayın yankıları henüz devam ederken, Özay cephesinden bir paylaşım daha geldi. Ünlü manken Manavgat'taki çiftliğine giderek çiftliğinin son halinin paylaştı. Ve eleştirilere cevap verdi.

tugbaicccdfhdfh.jpg

İşte Özay'ın paylaşımı;

“Ne istediniz biliyor musunuz? Daha fazla acı çekmemi! Daha çok yanmamı ..! Daha çok gözyaşı dökmemi ! Ne istediniz biliyor musunuz? Felç geçiriyorum dediğimde beni kendime geleyim diye tokatlayarak, ağlayarak hastaneye yetiştiren arkadaşlarım ve doktorlarımız sayesinde bedenimde oluşabilecek geçici ya da kalıcı travmanın neden bu kadar çabuk vücudumu terk ettiğine kızdınız! Evet istediniz bunu! Felç olmamı istediniz! Yangının başladığı ilk gün daha İstanbul’dayken çığlık çığlığa , ağlaya ağlaya ülkemiz yanıyor , Manavgat yanıyor yetişin diye haykırdığımda ciddiye bile almadınız belki de … Gün geceye döndüğünde , alevler daha da yükseldiğinde, yangın tüm köylerimizi vurmaya başladığında yangın deneyimini daha önce yaşamış ve bölgeyi çok iyi bilen biri olarak poyrazın da etkisiyle Akdeniz’in felakete sürükleneceğini hissedip uyarılarda bulunduğumda, koş yetiş Türkiye dediğimde inanmadınız belki de!”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN