Acun Ilıcalı, Hakan Hatipoğlu'yla ilgili kararını açıkladı

Acun Ilıcalı, Hakan Hatipoğlu'yla ilgili kararını açıkladı

Survivor All Star'da yarışma kurallarını ihlal ederek gittiği Rio'da ailesiyle gizlice iletişim kurmaya çalışan Hakan Hatipoğlu'yla Acun Ilıcalı arasında konseyde yaşanan diyalog merak ediliyordu. Ilıcalı, Hatipoğlu'yla ilgili kararını açıkladı. Ilıcalı'nın verdiği karara göre, Hatipoğlu iki ödül ve ilk iletişim ödülünden men edilecek.

Survivor All Star 2024'de geçtiğimiz haftalarda elenen Seda Aktuğlu'nun havaalanında ailesiyle iletişim kurmak için yaptıklarından sonra bir yarışmacı daha gizlice ailesiyle iletişim kurmaya çalıştı.

AİLESİNE ULAŞMAYA ÇALIŞTIĞINI İTİRAF ETTİ

Dans yarışmasını kazanan yarışmacıların katıldığı Rio ödülünde kırmızı takım yarışmacılarından Hakan'dan beklenmeyen bir hareket geldi. Acun Ilıcalı ve yarışmacı Hakan'ın konuşmasının ardından her şey açığa çıktı. Hakan ödül günü ailesine ulaşmak için bir çaba sarf ettiğini ve kısmen başarılı olduğu itiraf etti.

Acun Ilıcalı, "Hakan benim en yakın olduğum iki üç yarışmacıdan biridir ama ayrı bir konu yakınlık samimiyet. Fırsat eşitsizliği olduğu zaman da yarışmacılarımız yanında olmak zorundayız" dedi.

Acun Ilıcalı, Rio ödülünde iletişim ihlali yaparak eşi ile iletişime geçen Hakan'a yaptırım uygulayacağını söyledi. Verilen karara göre, Hakan iki ödül ve ilk iletişim ödülünden men edildi.

ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Gergin geçen konseyin ardından yapılan oylamada ilk 7 oyun 7'si de Hakan'a çıkınca ilk eleme adayı olarak belirlenen isim Hakan oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN