Acun Ilıcalı konseyde resti çekti! Yarışmacıyı kovmaktan beter etti: Vedalaşmadan ayrılabilirsin!

Acun Ilıcalı konseyde resti çekti! Yarışmacıyı kovmaktan beter etti: Vedalaşmadan ayrılabilirsin!

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından birisi olan Survivor yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Survivor'un geçtiğimiz gün yayınlanan yeni bölümü ile birlikte sinirler gerginleşti. Acun Ilıcalı'yı hiç bu kadar sinirli görmemişsinizdir. O yarışmacıyı diskalifiye etti. İşte tüm detaylar...

SURVİVOR'DA ŞOK OLAYLAR!

TV8 erkanlarında uzun yıllardır yer alan Survivor yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Survivor 2023 sezonu devam etmesiyle birlikte Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı olarak ikiye ayrıldığı görülüyor. İki takım arasında yaşanan yarışmaların rekabeti ise izleyiciyi heyecanlandırmayı başarıyor.

Uzun yıllardır çekime devam eden Survivor son sezonlarında reyting kaybetse de ilk günkü heyecanı ile izlenmeye devam ediliyor. Yarışmanın en önemli oyunlardan birisi olan dokunulmazlık oyunu ile birlikte konseye çağırılan takımlara Acun Ilıcalı ilk seferde yarışmacılar ile sohbet etti.

Daha sonrasında Mavi takıma dönerek Merve isimli yarışmacıya sorular soran Acun Ilıcalı'nın "neden böylesin" sorusuna ise geçtiğimiz gün oynanan oyunda aldığı yaraların neden olduğunu belirtti. Acun Ilıcalı ise takıma karşı negatif ruh halinin takıma yansıdığını açıkladı.

3.jpg

ACUN ILICALI'DAN O YARIŞMACIYA AĞIR SÖZLER!

Merve'nin yaptıklarından dolayı sorular sormaya devam eden Acun Ilıcalı, Mavi Takıma sırasıyla sorular sordu. Konuya dair tekrardan açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı "5 kişi ile aynı yolda yürüdüğümde beni öldürseler diğerlerini zor durumda bırakacak, mahrum edecek herhangi bir harekette bulunmam.

Daha öncesinde Survivor'da bunu yapanı görmedim." sözlerine yer verdi. Daha sonrasında Asena'ya yüklendiğini açıklayarak oradan örneklerde bulundu. Daha öncesinde Asena ile sorunu olduğunu belirten Merve'nin şimdisinde sorunu erkek arkadaşı olduğunu belirten Acun Ilıcalı bahane olduğunu açıkladı. Merve'ye fedakâr olmasını belirten ünlü sunucu bazı tavsiyelerde bulundu.

2-005.jpg

ACUN ILICALI RESTİ ÇEKTİ!

Son olarak Merve isimli yarışmacıdan bir karara vermesini isteyen Acun Ilıcalı 2 soru sordu. Acun Ilıcalı, "Arkadaşlarına destek olup devam edecek misin? Yoksa ben böyleyim Ruhum arada gelir arada gider bedenim gezerim orda yarışmalarda da başınza ne gelir mi diyorsun?" sözlerine yer verdi.

Daha sonrasında Merve'nin açıklamalarına siniri bozulan Acun Ilıcalı "Meşaleni de almadan, arkadaşlarınla da vedalaşmadan yarışmadan ayrılabilirsin" ifadelerini kullandı. Bu ifadeler üzerine Merve konseyi terk etti. Açıklamalar sonucunda ise Merve yarışmadan diskalifiye edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN