Acun Ilıcalı o yarışmacıyı doğduğuna pişman etti! Kavga eden Yunus Emre'ye bıçak gibi sözler: Herkese rezil etti

Acun Ilıcalı o yarışmacıyı doğduğuna pişman etti! Kavga eden Yunus Emre'ye bıçak gibi sözler: Herkese rezil etti

Survivor 2024 All Star'da tansiyon düşmek bilmiyor. Kavgada değişmeyen yarışmacı Yunus Emre'ye, Acun Ilıcalı'dan pişman eden ifadeler geldi. Milyonların izlediği programda şok eden anlar...

Survivor 2024 All Star'da gerilim düşmüyor. Gerilimlerin genellikle başrolünde yer alan Yunus Emre, yine Survivor gündeminde yerini aldı. Ogeday ile Yunus Emre arasında çıkan tartışmanın sonucunda noktayı Acun Ilıcalı koydu.

TARTIŞMALARIN SONU GELMİYOR

TV8 ekranlarının vazgeçilmez yarışma programı Survivor, yeni sezonuyla ekranlarda yerini aldı. Survivor 2024 All Star, büyük bir izleyici kitlesine sahip olurken, dokunulmazlık oyunlarında heyecanı katlamaya devam ediyor. Sezon başından itibaren süren gerginlik geçtiğimiz bölümde yeniden alevlendi. Yunus Emre ve Ogeday isimli yarışmacıların arasında çıkan tartışma sonrasında söz Acun Ilıcalı'da bitti.

2.jpg

DOKUNULMAZLIKTA BÜYÜK GERGİNLİK

Hayati öneme sahip olan dokunulmazlık oyunu esnasında karşılaşmaya çıkan Yunus Emre, oyun alanında duran Ogeday'a sinirlendi. Tepki gösteren Yunus Emre sinirli bir şekilde oyuna devam etti. Karşılaşma esnasında Ogeday, oynamasını söyleyince gerilim daha da yükseldi. Karşılaşma sonuna Yunus Emre, "Önümde senin gibi iskele babası vardı" sözlerini kullandı.

Ogeday'ın cevabı ise, "Ben başkalarına benzemem. Terbiyeli ol. Burada böyle yapıp köşede herkesten özür diliyorsun. Bana el kol uzatma işleri yemez. Bilerek önünde durmadım, özür dileyecektim ama sen kötü söz söyledin." sözlerini kullandı.

3.jpg

DİSKALİFİYE SİNYALLERİNİ VERDİ

Dokunulmazlık alanında yaşanan gerginliği Acun Ilıcalı konseyin gündemine taşıdı. Yunus Emre'ye tepki göstererek Acun Ilıcalı, sürekli kavgalarda yer alan ismin olduğunu bleirterek, diskalifiye sinyalini verdi. Her gün farklı bir olayda Yunus Emre'nin ismi geçtiğini söyleyen Acun Ilıcalı, "Herhalde sonunu getiremeyeceksin gibi. Bir insan bir insanla problemliyse bu dünyanın en normal olayıdır, iki insansa olabilir diyebilirim, 3 insanla ile ya adama bir şey mi var derim. 4. ile problemliyse problem bu adamda derim, 5. ile problemliyse kafası gitmiş derim 6. ile problemliyse ümitsiz vaka derim. Değişik insanlarla problem yaşıyorsun çünkü problem sende. Konuları uzattıkça uzatıyorsun. Bitirim bitirim yürümeler yapıyorsun. 3-4 kişi seni tutmaya çalışıyor. Keşke bıraksalardı da ne yapacaksın merak ediyorum. Seni anlamsız hareketlerini seyrettim" sözlerini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN