Acun Ilıcalı'dan o yarışmacıya zehir zemberek sözler! 'Canavarlaşma, sorunlusun' dedi yarışmacı neye uğradığını şaşırdı!

Acun Ilıcalı'dan o yarışmacıya zehir zemberek sözler! 'Canavarlaşma, sorunlusun' dedi yarışmacı neye uğradığını şaşırdı!

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından birisi olan Survivor 2023 yeni sezonu ile birlikte ekranlarda yer alıyor. Beklenen reytingleri yakalayamayan Survivor'da yaşanan olay sosyal medyada deprem etkisi yarattı. Öncesinde takım arkadaşı Merve ile kavga eden yarışmacı geçtiğimiz bölümde yeniden Merve ile atıştı. Ada konseyinde şok anlar yaşandı. İşte tüm detaylar...

SURVİVOR 2023 ÇOK GERGİN GEÇİYOR!

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışma programı yeni sezonuyla birlikte ekranlarda yerini alıyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan bölüm ile birlikte adaya veda eden isim Alper Rende olmuştu. Survivor 2023 yılında her olayın altından çıkan Asena'ya ise Acun Ilıcalı tepkisini gösterdi.

Ünlüler ve gönüllüler olarak ikiye ayrılan yarışmada ünlüler takımında yer alan kişileri sorguya çeken Acun Ilıcalı, Asena isimli yarışmacıya yüklendi. Sürekli olarak Merve ile tartışmalarıyla gündeme gelen yarışmacıya Acun Ilıcalı tarafından kavgayı sürekli olarak gündeme getiren ismin Asena olduğu açıklandı.

Survivor 2023'ün raconunu kesen ünlü sunucu kırmızı takımdaki Kürşat ve Ertuğ için araç gereçleri tekmelediği konusunda uyaran, Nefise ve Osman Can'ı Cansu'nun sakatlığı konusunda eleştiriler yağdıran Ilıcalı, Asena için de Merve konusunda uyarılarda bulundu.

20221212-survivor-2023te-yarisacak-ilk-isim-belli-oldu-937856-e82d3f87786b75e6fbee.jpg

ACUN ILICALI'DAN ASENA'YA YUTULMAYACAK SÖZLER

Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacısı Asena'ya yaptığı açıklama ile gündemde yer aldı. Asena'nın Merve'ye saldırdığında Merve'nin korkusundan dolayı değil Asena'ya karşılık vermek istemediğinden dolayı, Survivor yarışmasının kurallarına uymak istediği için karşılık vermediğinin altını çizen Acun Ilıcalı, o sözün ardına öfkelendi.

Asena suçsuz olduğunu belirten ifadeyi kullanınca Acun Ilıcalı kendine hakim olamadı. Suçsuz olduğunu iddia eden Asena'ya kaç yarışmacı ile sorun yaşadığını belirtirken herkesle sorun yaşadığını da kendisi cevapladı.

Konuşmasının devamında Acun Ilıcalı, Asena'ya, "Sana bir şey söyleyeyim mi? İki kere iki dört eder. SORUNLU OLAN SENSİN!" sözlerini iletti.

maxresdefault.jpg

2023 SEZONUNUN EN SORUNLU YARIŞMACISI!

Survivor 2023 yılında en çok sorun yaşayan yarışmacılardan birisi olarak görülen Asena, 2023 sezonunun en çok olay çıkarak yarışmacıları arasında yerini aldı. Sürekli olarak olaylarda adı ya da direkt olarak kendisi karışan Asena'nın suçsuz olmasını iddia etmesi dikkat çekti. Acun Ilıcalı ise daha fazla dayanamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN